SABBAGH in ACTIUNE. Interlopii din Romania, la fel de bine INARMATI ca teroristii de teama carora tremura o lume intreaga

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:02

Am auzit cu totii, de-a lungul ultimilor 20 si ceva de ani, despre asasinate la comanda, rafuieli sau reglari de conturi cu arme militare si talharii cu mana armata.

Eu va spun ceva socant: interlopii din Romania sunt la fel de bine inarmati ca teroristii de teama carora tremura o lume intreaga. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, imaginile vorbesc de la sine. La un singur lucru am sa va rog: sa va ganditi ce s-ar intampla daca acesti indivizi ar deschide focul intr-un loc aglomerat!

Popesti Leordeni. Politistii ilfoveni primesc informatii ca doua clanuri sunt in prag de razboi.

Ba, mai mult, interlopii ar fi cumparat de pe piata neagra arme cu glont. Descinderea are loc in forta, avand in vedere pericolul misiunii! Politistii stiu ca suspectii sunt inarmati si extrem de periculosi. Iar verificarile din teren le confirma banuielile!

Prima descoperire, un pistol-mitraliera care poate face ravagii in timpul unei confruntari, un AK 47. Politistii reusesc sa o smulga, practic, din mana unui suspect inainte ca acesta sa bage cartus pe teava.

E doar inceputul. Suspectii au un adevarat arsenal in vila somptuoasa in care locuiesc. Arme de toate felurile sunt imprastiate prin locuinta.

Suspectii nu mai au timp sa reactioneze. Intr-o fractiune de secunda, sunt toti culcati la pamant, cu mic cu mare. Nu mai pot face altceva decat sa inventeze niste explicatii halucinante. Dar, arme continua sa fie gasite in toate casa. Parca, posesorii lor s-ar teme ca pot fi atacati in orice moment.



##VIDEO133610##

Politistii sunt si ei ingroziti. Asa ceva n-au mai vazut! Parca ar perchezitiona un depozit de munitie, nu o casa de oameni. Simple revolvere sau pistoale mitraliera care trag in rafala, toate armele sunt incarcate si gata sa imprastie moarte. Ganditi-va cum ar fi sa fiti prinsi intr-un schimb de focuri intre asemenea clanuri inarmate!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Rapoartele

intocmite de serviciile secrete ale Ministerului de Interne arata ca armele letale ajung in tara noastra din tari vecine care au fost sau sunt teatre de razboi. Sunt filiere care se ocupa de trafic cu arme din tarile ex-yugoslave si, mai nou din Ucraina. In cele mai multe cazuri, pe baza informatiilor venite de la serviciile de informatii, politistii au putut interveni la timp.

Autorizatii pentru AK 47 nu poate da nimeni in Romania.

Si nu e singurul caz. Acest traficant a fost prins la Constanta cand ii vindea unui ofiter sub acoperire un pistol. Piata ilegala a armelor este extrem de variata. Daca ai relatii in lumea interlopa, poti gasi si ultimul tip de UZI cu amortizor. Tanarul care incerca sa-l vanda e chiar amuzant, spune ca a venit in capitala sa-si caute un loc de munca.

In timpul comunismului, Romania era o tara inchisa.
Orice miscare era urmarita indeaproape de militie si Securitate. Libertatea mult dorita ne-a adus, insa si o multime de probleme, printre care se numara si armele detinute ilegal. Si nu e vorba doar de cele aduse de traficanti din afara tarii. Nici acum oamenii legii nu au reusit sa recupereze sute de arme disparute in timpul revolutiei din decembrie 1989.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.