"Sabbagh in actiune": O poveste de dragoste cu nabadai cum nu ati mai vazut

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:30

Va prezint in aceasta seara un reportaj cum n-ati mai vazut!

Nici cei mai galonati regizori si scenaristi de la Hollywood n-ar putea nascoci o asemenea poveste si dialoguri atat de spumoase. Urmeaza o poveste de dragoste... cu nabadai!

Pe domnul l-am intalnit intr-o calduroasa zi de august, mai spre asfintit. Era amarat si cu nasul putin umflat, semn ca fusese lovit destul de serios! La prima vedere, nu ne-am putut da seama ce s-a intamplat. Sa fi fost bataie generala in cartier, sa se fi dat lupte de strada? Domnul ne lamureste.

Spune ca sotia i-a scapat cateva... De ce, ne spune consoarta: "Sotul meu se imbata mereu. Da dupa mine, arunca sticle, cu ce nimereste. Pe copii, la fel, ii bate".

Femeia spune ca si-a altoit sotul in legitima aparare. A vazut negru in fata ochilor cand sotul i-a luat din mana niste documente importante. Politistul incearca sa lamureasca lucrurile! Aflam ca barbatul nu mai poate suporta atate umilinte.
Ne spune, cu lacrimi in ochi povestea lui amara- copilul ii face probleme, are cu nevasta o viata de chin, cu toate ca recunoaste ca inca o mai iubeste. Sotia are o cu totul alta poveste. Spune ca omul ei devine o fiara cand se imbata. Scandalul ia amploare.

Omul spune ca a fost aproape de un gest extrem din pricina nevestei. N-am prea inteles noi cum e cu divortul si partajul, pentru ca nu sunt cununanti cu acte, dar n-avem timp sa punem intrebari.
Dupa o perioada de acalmie, scandalul se reaprinde si mai viguros. Femeia spune ca in toata telenovela asta, ea este victima: "E nebun, ma bate. Cum ma prinde mi-o trage si mie si copiilor. E foarte greu cu acest om. Aceasta menire o are, cu ce prinde sa dea dupa om. Pai, iti dai seama ca am facut depresie severa. Sunt cu capul, nebuna!". La asemenea acuzatii, barbatul nu mai poate raspunde.
Il podidesc lacrimile. Sotia pluseaza: "Vreau sa bag divort!".

A fost picatura care a umplut paharul suferintelor. Barbatul cade ca secerat la pamant. Noroc cu politistul care-l uda cu apa. Vecinii il ajuta sa se ridice. E semnalul pe care-l asteptau vecinii. Sar, toti ca unul, sa-l ajute! O vecina e hotarat sa-i ia apararea. In timp ce argumenteaza, vecina trage cu urechea si la discutia dintre politisti si doamna Mariana, nimeni alta decat partenera eroului nostru.


Schimbul dur de replici il face pe domnul Costel sa se intoarca in fata camerei. Vrea sa comenteze incidentul. Cu greu au reusit politistii sa aplaneze conflictul si sa potoleasca spiritele. Incet, incet, linistea coboara asupra ulitei de la capatul Berceniului. Oamenii se retrag catre casele lor sa comenteze scandalul dintre  Mariana si Costel. Eroii nostri sunt mai hotarati ca niciodata sa bage divort, chiar daca nu sunt casatoriti.
Pana atunci, insa, n-au ce face. Isi vor imparti in continuare viata, cu bune si rele.
##VIDEO120344##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta