Sabbagh in actiune: PERICOLELE care pandesc in centrul vechi al Capitalei

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:37

La pomul laudat, sa nu te duci cu sacul! De vorba romaneasca ar trebui sa tina cont si zecile de mii de tineri care se duc in fiecare seara in Centrul Vechi sa se distreze!

Iata ce surprize pot avea cand le e lumea mai draga! Va prezint o actiune filmata cu mai multe camere ascunse! Ce cauta zecile de mii de tineri seara de seara in Centrul Vechi? Distractie, evident! Pentru ca aici gasesti tot ce vrei- atmosfera, femei frumoase si chiar un paharel- doua in plus.

Un barbat care pare sa fi baut nu unul- doua paharele in plus, ci o sticla intreaga sta pravalit pe niste trepte.

Nu trece mult si langa el apare un binevoitor. Vrea probabil sa-l ajute pe bietul petrecaret, care pare ca s-a pierdut de tot prin Bucuresti. Urmariti-l acum pe tanarul care se apropie in viteza si intra in vorba cu tanara care distribuie pliante. La prima vedere, pare dornic sa intre in vorba cu o fata frumoasa. Nu are prea mult succes, asa ca se aseaza si el langa cei doi barbati.


Ati vazut imaginile, aparent e o scena des intalnita in centrul vechi. Doar ca cineva e cu ochii pe cei trei. Sunt politistii sub acoperire. Pentru ei, scena are o cu totul alta semnificatie. Iar flerul e foarte important in aceasta meserie cand vrei sa-i surprinzi pe infractori in flagrant.

E un loc aglomerat si, oricat ar fi de beat, turistul poate striga oricand dupa ajutor.
Asa ca suspectii se gandesc sa-l momeasca intr-un loc retras, in care sa nu existe priviri indiscrete. Nu se stie exact ce-i promit, o fata frumoasa, ca-l vor duce ei la hotel, cert este ca il conving sa-l urmeze. Pe langa drum, pe langa gard, mai tras- mai impins, bietul se conformeaza. E obosit rau, asa ca suspectii se vad nevoiti sa-l ajute.

Obositi probabil de atata carat, suspectii se opresc intr-un bar sa-si mai traga sufletul.
Isi aseaza victima pe un scaun. Nu au curajul sa atace. E prea multa lume in jur, asa ca se pun, din nou, in miscare! Nici de data aceasta tinerii nu reusesc sa-si duca planul la bun sfarsit. E clar, trebuie sa-si scoata victima din labirintul de stradute si s-o duca intr-un loc intunecos. Suspectii se uita in stanga, in dreapta si maresc pasul.

Politistii incep sa alerge, se tem ca au pierdut urma suspectilor.
Intr-o clipa insa- dau nas in nas cu cei pe care ii urmareau! Priviti cu atentie imaginile! Baiatul amabil de mai devreme se transforma intr-o adevarata fiara! Isi sufleca manecile si devine amenintator!

Victima e dusa cu forta in spatele unui chiosc, iar suspectii ii iau portofelul. Este momentul pe care-l asteptau de mai bine de trei ore politistii. Acum au toate probele necesare si pot intra in actiune!

Tupeul suspectului nu face nici cat o ceapa degerata! Gura mare, bate cu ani de puscarie! Stie asta si suspectul, care incearca sa incropeasca pe loc o
poveste, mai aproape de adevar! E clar, sta prost cu matematica! Politistii incearca sa-i explice babeste! Intre timp, e prins si al doilea suspect. Evident, e total nevinovat! Se poate vedea de altfel si pe imagini.

Cei doi tineri sunt cercetati acum pentru furt calificat. Turistul a fost dus de politisti la hotel dupa ce i-au facut mai multe cafele cu sare. Dar nu toate victimele au aceasta sansa. La 100 de mii de persoane care vin in Centrul Vechi in fiecare weekend, nicio politie din lume nu poate face fata.

Asa ca oamenii legii au si un sfat pentru petrecareti: "Sa manifeste o atentie sporita fata de bunurile personale. Sa si le tina aproape, sa nu le lase nesupravegheate, pentru ca intr-un club, in care exista, de exemplu, 300-400 de persoane, este greu ca cineva sa supravegheze, chiar cu un sistem video performant si sa depisteze, in timp real, absolut tot ce se intampla".
##VIDEO123230##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.