SABBAGH in ACTIUNE. Prezenatorul Stirilor Kanal D a asistat la incheierea unei TRANZACTII REALE cu droguri

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 02 oct 2020, 11:45

Nu e fictiune, nu m-am apucat sa fac scenarii si nici sa caut actori! Veti vedea, in cele ce urmeaza, cum doi traficanti nu se sfiesc sa vanda stupefiante chiar intr-un restaurant!

Cine este cumparatorul, aflati in cele ce urmeaza! Materialul a fost filmat cu o camera ascunsa, din motive lesne de inteles. Un elicopter al Politiei de Frontiera tocmai a decolat. Pilotii au plecat sa supravegheze zona de frontiera cu Ucraina, ultima granita a Europei. E o regiunea in care contrabandistii de tigari pun la grea incercare, zi de zi, vigilenta politistilor de frontiera.

Dar, tigarile de contrabanda par a fi cea mai mica problema a oamenilor legii.

In ultimul timp, in zona si-au facut aparitia traficantii de droguri. Imaginile, pe care le vedeti, sunt rodul unei munci titanice. Luni intregi, politistii de frontiera, procurorii DIICOT, politistii de la Combaterea Crimei Organizate, dar si agentii SRI au filat o grupare de traficanti care colaborau cu temutele carteluri columbiene.

Ofiterii sub acoperire au strans probele si au identificat toate ramificatiile. Imaginile pe care le urmariti acum, in premiera, au fost inregistrate cu o camera ascunsa chiar in timpul unei vanzari importante.

Un lucru nu stia traficantul ca asa-zisul cumparator era de fapt un politist de frontiera! iata cum decurge o tranzactie cu droguri!

Traficantii n-au, practic, nicio frica. Cantaresc drogurile pe masa, fara nicio jena, desi se afla intr-un restaurant. Numai ca ceva le tulbura linistea. Suspectii il iau pe „Nu” in brate, spre amuzamentul oamenilor legii, care stiu ca au deja toate probele necesare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Incet-incet, suspectul incepe sa vorbeasca! Mai greu ii este barbatului sa recunoasca de unde a

luat marfa. In total au fost confiscate 300 de grame de droguri de mare risc. Doi suspecti au fost pusi sub acuzare, dar razboiul la frontiera de nord a Romaniei nu se opreste aici.

##VIDEO126150##

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.