SABBAGH in ACTIUNE. Rafuiala cu focuri de arma in plina strada intre clanuri interlope rivale!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:04

Va invit sa urmariti in aceasta seara imagini document! Sa faceti o incursiune intr-o locuinta care poate rivaliza cu pestera lui Ali Baba!

Nu pentru ca acolo s-ar fi ascuns diamante, altele erau comorile hotilor- droguri de toate felurile, dar si un arsenal care l-ar face invidios si pe James Bond! Una dintre arme fusese folosita cu ani in urma intr-un asasinat! Rafuiala armata in plina strada! De data aceasta, interlopii au avut timp sa strige dupa ajutor! Altii n-au avut acest noroc! Au cazut secerati de gloantele rivalilor! Pana la urma, politistii le-au dat de urma.

Au ajuns intr-o casa mai ceva ca Pestera lui Ali Baba!

Cartierul Berceni din Capitala, mai multi interlopi sunt atacati in trafic cu focuri de arma! Disperati, suna la 112! Este doar un episod din razboiul nevazut pe care clanurile rivale il duc pe strazile Romaniei! Sunt multi bani la mijloc, fie ca e vorba de prostitutie, trafic de droguri sau persoane. Iar interlopii stiu ca, in aceasta lume doar forta conteaza.

Tocmai de aceea, au declansat o cursa a inarmarii. Sunt filiere specializate in comertul cu arme. Pot face rost de absolut orice. De la pistoale mitraliera capabile sa ucida zeci de persoane intr-un minut pana la arme pe care le vedem doar in filmele cu James Bond. Mai slab inarmati, politistii reusesc cateodata capturi impresionante!

Comuna Berceni, la numai cativa kilometri de locul in care interlopii au fost atacati cu focuri de arma de rivali.

Politistii descind in forta intr-o locuinta ca oricare alta. Au informatii ca aici se ascund „comori” mai mari decat in pestera lui Ali baba. Nu e vorba de giuvaeruri si nestemate, ci de lucruri mai lumesti: cantitati industriale de droguri de toate felurile si un adevarat arsenal! Perchezitia scoate la iveala lucruri care-i lasa masca pana si pe oamenii legii.

##VIDEO134087##

In ascunzatoare sunt droguri de mare risc pentru toate gusturile.

„Proprietarii” lor au asigurati ani grei de inchisoare, indiferent cati complici vor turna. Dar gruparea nu se ocupa numai de droguri, ci si de clonarea de carduri eliberate de banci din strainatate. Pana si politistii se mira cu ce profesionisti au de-a face. Cu mare rabdare, politistii verifica ascunzatoarea, centimetru cu centimetru. Sunt de-a dreptul mirati de ce se poate ascunde in incaperea cu mileuri si bibelouri asezate la capul patului.

Proprietarii locuintei ingaima o scuza la repezeala. Cineva le-ar fi lasat, in urma cu multi ani, o geanta, dar ei n-au avut niciodata curiozitatea sa se uite in ea. Politistii le dau, insa, o veste infricosatoare, pe langa nenumaratele acuzatii la care vor trebui sa raspunda, vor fi nevoiti sa dea seama si pentru o crima.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu

cu pistolul-mitraliera israelian ar fi trebuit sa-si faca poze politistii, ci cu armele din filmele cu james Bond pe care le aveau traficantii! Priviti cu mare atentie imaginile! Astfel de dispozitive ucigase disimulate sunt folosite doar de asasinii serviciilor secrete!

Intr-o modesta locuinta de la tara, oamenii legii au gasit un dispozitiv mult mai periculos decat celebra umbrela bulgaresca. Inofensiva bricheta din imagini este de fapt un pistolet care trage doua cartuse de calibrul 22. Folosita de aproape, ucide garantat. Poltistii au probe suficiente pentru a-i ascunde ani grei pe traficanti. Nu le mai ramane decat sa faca inventarul capturii!

Oricat de multi bani ar avea si oricat de bine inarmati ar fi, infractorii ajung, pana la urma, unde le e locul. Au un adversar mult mai inteligent decat rivalii care vor sa-i scoata din afaceri: Politia Romana.