SABBAGH IN ACTIUNE: Razboi pe viata si pe moarte intre doi soti si rudele acestora!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 19:05

Pentru politistii veniti sa puna capat ostilitatilor a fost cea mai grea misiune. Nimeni nu dorea sa depuna armele!

Divortul este, cateodata, cea mai buna alegere pe care o pot face doi oameni care nu se mai inteleg. Cand iei aceasta decizie, ti se pare ca ea te va ajuta sa scapi de necazuri. In unele cazuri insa, tensiunile sporesc dupa despartire, iar situatia devine un butoi cu pulbere. Nu numai fostii parteneri au ceva de impartit, la ostilitati iau parte toate neamurile, copii, iubite, parinti si frati. Dar sa vedem cine sunt combatantii acestui razboi in familie.

Principiile fizicii spun ca orice actiune naste o reactiune, de aceeasi intensitate, dar contrara. In razboaie, chiar daca acestea au loc la scara redusa, in familiile destramate, aceasta lege a fizicii se aplica. Numai ca nici vorba ca reactiunea sa fie egala. Fortele se multiplica, pe masura ce nervii combatantilor cedeaza. Astfel iau nastere operatiunile de pedepsire. In cazul nostru, totul a inceput cu un lucru banal, o fiica dornica sa-si revada tatal.

Nu e foarte clar care a fost scanteia care a dus la escaladarea conflictului.


Cert este ca fiica si actuala partenera a domnului acoperit de tatuaje dedicate sexului frumos  au avut un scurt schimb de replici, paruieli si lovituri chiar la intrarea in locuinta barbatului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aceasta

este actiunea. Reactiunea i-a apartinut domnului. Dupa ce si-a vazut actuala partenera cu capotul sfasiat, a intreprins imediat o actiune de pedepsire. Nu i-a scapat nimeni din tabara adversa. Noroc ca fosta soacra a anuntat fortele de mentinere a pacii, pardon, politia. La sosirea echipajului, luptele erau in toi.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.