Sabin

Autor: B.M.
Actualizat: 30 aug 2019, 10:13

Imi place dansul: Sabin are 20 de ani, vine din Dorohoi, judetul Botosani si profeseaza ca lucrator comercial.

Concurentii de la" Imi place dansul"- Sabin are 20 de ani, vine din Dorohoi, judetul Botosani si profeseaza ca lucrator comercial. Concurentul isi doreste sa ii surprinda pe juratii de la „Imi place dansul”, dar si pe telespectatori, cu unul dintre stilurile lui de dans preferate, jazz funk.

„Vreau să devin un dansator profesionist, să mă întreţin singur şi să-i motivez pe cei care se regăsesc în povestea mea de viaţă.”

Cum votezi concurentii de la "Imi place dansul"

Fiecare concurent dintre cei 11 isi va prezenta momentul artistic, urmand sa fie evaluat prin puncte, de la 1 la 5, atat de jurati, cat si de colegii de platou. Punctele  din partea colegilor se vor constitui intr-o medie, iar punctajul Juriului se va aduna cu media respectiva, aceasta reprezentand punctajul final acordat fiecarui concurent.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La finalul serii, dupa ce toti concurentii au fost notati, se va face clasamentul fiecarei editii.

Concurentul aflat pe primul loc va primi doua puncte bonus, extrem de importante in Gala de duminica seara a show-ului. Punctajul acordat concurentilor in seara de sambata va fi cumulat cu cel de duminica seara, iar ultimul clasat va parasi competitia, locul lui fiind luat de un  concurent nou.  

Telespectatorii vor avea un cuvant important de spus in votarea concurentului favorit. Acestia isi pot sustine concurentul favorit, printr-un SMS la numarul 1206 (valabil in retelele Vodafone, Telekom, Orange PostPay, Digi Mobil – tarif 0,65euro/SMS, TVA inclus si in Orange Prepay, tarif 0,63 euro/SMS, TVA inclus) cu prenumele

celui preferat, asa cum este comunicat in emisiunea “Imi place dansul”.

Spre exemplu, il poti vota pe Sabin trimitand mesajul "Sabin" la 1206.