Sabin a renuntat la tocuri, dar degeaba! Ce note a primit din partea juratilor, nu se astepta la aceste comentarii

Autor: B.M.
Actualizat: 07 sep 2019, 16:24

Cel care a deschis seara la "Imi place dansul" a fost Sabin, care nu a fost tocmai pe placul juratilor.

Concurentul nu a mai prezentat de aceasta data un numar extravagant iar juratii l-au taxat de aceasta data pentru miscarile repetitive.

"Sabin, te-ai repetat ca stil, ca stare. Intr-adevar ai fost mult mai puternic in miscare, ai avut mult mai multa energie. Pana la momentul de travestit mergi in alta zona, ca sa fie un contrast. Fata de ultima oara ai fost mai puternic!", a spus Cocuta.

"Tu te repeti. Iti place prea mult acest personaj, iti plac prea mult aceste miscari, le ai in sange si nu poti sa scapi de ele! Ma enervezi pt ca esti un clovn frumos, cu act artistic", a spus CRBL.

Emil Rengle i-a reprosat din nou faptul ca nu intinde picioarele suficient de bine.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"De ce nu vrei tu sa intinzi picioarele niciodata? Acum nu ai fost pe tocuri. De ce nu iti intinzi picioarele? E uratel si ti-am mai zis si data trecuta: scopul tau aici este sa evoluezi. Cred ca pastrezi prea mult momentul acela in care vrei sa ne dai pe spate", a spus Emil Rengle.

Iata ce note a primit Sabin:

 

Taguri: