Sacrificiile pe care Vlăduța Lupău trebuie să le facă pentru fiul ei: „Pe vremea în care eu eram tânără”. Artista nu regretă nicio secundă alegerile făcute

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 mai 2023, 13:14

Cei doi sunt topiți după micuțul Iair și se despart cu greu de el

Sursa: Facebook

Vlăduța Lupău este mai fericită ca niciodată de când are un copil, iar fiul ei, Iair, este cea mai importantă persoană din viața ei. Tocmai din acest motiv, artista a trebuit să facă unele schimbări bruște de când micuțul a apărut.

Vlăduța Lupău se bucură de aprecierea multor persoane din țară și nu puține sunt evenimentele la care este chemată să cânte. Cu toate acestea, artista nu poate sta prea mult departe de fiul ei, indiferent de ceea ce are de făcut.

Vlăduța Lupău nu ține cont de oboseală când vine vorba de fiul ei

De curând, Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, au fost prezenți la Timișoara, unde au participat la un botez.

Deși petrecerea s-a întins până după miezul nopții, cei doi au ales să se întoarcă în Cluj, deoarece, acasă, se afla fiul lor.

Cei doi sunt topiți după micuțul Iair și se despart cu greu de el. Tocmai din acest motiv, și când vine vorba de evenimentele la care trebuie să cânte, Vlăduța Lupău nu ține cont de distanță și se întoarce, de fiecare dată, după eveniment, acasă.

„Pe vremea în care eu eram tânără, îmi plăcea să rămân peste noapte în orice oraș aveam de cântat sau de petrecut. Acum, de la o vârstă, când te așteaptă dulceața acasă, plec din orice colț al țării, nu contează câte ore, dar dimineața, noaptea, nu știu, la orice oră, să ajung acasă la piticania mea.

Citește și: „Dacă ai avea măcar pe jumătate din mintea ei”. Schimb de replici între Adi Rus și Vlăduța Lupău. Internauții au sărit imediat în apărarea artistei

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Așa că, am plecat, ne-am distrat, a fost frumos la botez, îi felicit pentru botezul frumos și am plecat”, a mărturisit Vlăduța Lupău, în mediul online.

Vlăduța Lupău dă dovadă de mult profesionalism

În urmă cu puțin timp, în mediul online, Vlăduța a povestit că este extrem de atentă când vine vorba de concertele sale și sunt câteva aspecte la care ține foarte mult.

Mai exact, artista a precizat că este extrem de punctuală și nu admite să întârzie nici măcar cinci minute. Prin urmare, nu doar că șoferii ei au trebuit să calce pedala de accelerație mai tare, pentru a ajunge la timp, dar și visează despre acest lucru.

Citește și: „Noul membru al familiei”. Vlăduța Lupău a dat vestea într-un suflet, în toiul nopții

„Toată noaptea nu am dormit, asta așa ca o paranteză aici, pe Instagram, pentru că tot am auzit că este ambuteiaj pe Valea Oltului, iar eu, la noapte, trebuie să ajung la Vâlcea și toată noaptea am visat că am intrat într-un tunel, a fost o coadă mare, mare, și n-am mai terminat, și n-am mai ajuns, și n-am mai ieșit din coada aia. Ca să înțelegeți, eu sunt un om punctual și cine mă cunoaște nu mă poate contrazice”, a povestit Vlăduța Lupău.