Sacrificiu in numele credintei! Credinciosi incercati de necazurile vietii parcurg sute de kilometri pe jos, pana la Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Nicula

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 aug 2021, 20:10

Intr-o lume in care isi pierde busola, in care goana dupa mai mult, ne capteaza vietile, pentru multi credinta ramane singura calauza, in lumea asta mare.

Sunt aproape 300 de ani de cand icoana Maicii Domnul de la Nicula a plans mai multe zile la rand, pentru pacatele muritorilor de rand. De atunci, in fiecare an, mii de pelerini pornesc la drum, pe ploaie sau pe vant, ca sa isi spele pacatele pe drumul pocaintei.

"Facem un pelerinaj in cinstea Maicii Domnului ce ne a adunat.(..) Cand maica domnului te cheama cum sa nu aduni?", spune

un pelerin ce se pregateste sa parcurga sute de kilometrii in semn de omagiu si credinta.

Oamenii pornesc la drum cu incredere in puterea lui Dumnezeu si, desi drumul e lung, omenia intalnita in fiecare sat pe unde trec le da curaj si nu ii lasa sa renunte. Toti poarta in suflet speranta ca vor trai propriul miracol. Merg sute de kilometri pe jos, in coate si genunchi, desculti ori infometati, pentru o clipa de dumnezeire.
Acestia vor sa ajunga sa se roage la Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului si nimic nu le stirbeste aceasta dorinta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.