SAFAK din "Dragoste infinita", un tanar actor cu un talent promitator! Iata ce familie frumoasa are carismaticul Berk Gunesberk si cu ce anume se ocupa in afara platourilor de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mai 2017, 12:53

Berk Gunesberk face parte din elita actorilor tineri si foarte talentati ai Turciei.

La doar 27 de ani, atragatorul Berk Gunesberk a devenit unul dintre cei mai apreciati actori din breasla tanara a serialeor turcesti. Acesta s-a nascut in Istanbul, intr-o familie cu renume in lumea mondena, parintii sai fiind oameni de televiziune.

Citeste si: GALIP din "Dragoste infinita", un familist convins! Iata cum arata mai tanara sa sotie si cum au depasit bariera diferentei de varsta de aproape 20 de ani dintre ei! Vezi cum arata acestia alaturi de fiul lor! VEZI imagini inedite!

Inspirat de activitatea parintilor sai, tanarul si-a dorit sa imbratiseze o cariera in televiziune si a urmat Facultatea de Arta cinematografica si Televiziune din cadrul Universitatii Beykent, insa destinul a facut ca acesta sa-si descopere pasiunea pentru actorie si a participat la diverse castingurile organizate de marile case de productii din Turcia.

Berk Gunesberk s-a remarcat rapid printr-un talent desavarsit si a starnit interesul regizorilor, care l-au selectat in cateva productii de exceptie. Astfel in anul 2013 tanarul actor a jucat in primul sau serial de televiziune "Babam Sýnifta Kaldý", apoi in in 2014 a primit din nou un rol secundar in "Doksanlar", in 2015 a jucat in serialul "Ask Zamani", insa cel mai important rol jucat pana acum a fost cel din serialul "Dragoste infinita" (Safak, fratele comisarului Hakan) in 2016, care l-a adus pe aceleasi platouri cu cei mai talentati actori, precum Neslihan Atagul, Burak Ozcivit, Kaan Urgancioglu, sau Zerrin

Tekindor si i-a adus un succes rasunator. Acesta a cucerit inima multor tinere telespectatoare din lumea intreaga datorita carismei si trasaturilor sale frumoase.

Cand nu se afla pe platourile de filmare, Berk Gunesberk merge la antrenamente de baschet, sport pe care il practica inca de mic copil si petrece acolo ore in sir alaturi de prietenii sai.

In ciuda profesiei sale solicitante, tanarul adora sa ii aiba aproape pe parintii sai si participa impreuna la diverse evenimente.

 

Daha körelmemişiz

O postare distribuită de Berk Güneşberk (@berkgunesberk) pe