SafetyOne - furnizor de echipamente de protecție marca Portwest și a altor producători de renume

Author: Oana Picerea
Actualizat: 08 dec 2020, 12:12

SafetyOne este magazinul online dedicat echipamentelor de protecție, în toată varietatea lor, potrivite pentru domenii diferite și pentru toate sezoanele. Pentru sezonul rece spre exemplu dispune de echipamente potrivite și inclusiv de încălțăminte. Toate acestea protejează față de intemperii și asigură confort la utilizare. Contează însă este și calitatea lor.

SafetyOne dispune de linie proprie de producție, însă comercializează și produse de la branduri de renume pe nișa aceasta, cum este spre exemplu Portwest, un gigant în rândul producătorilor, cu istorie îndelungată pe această nișă.

Oferta diversificată, plus avantaje pentru cei care aleg să achiziționeze echipamentelor de protecție de la SafetyOne

Echipamentele complete regăsite în catalogul online, în cadrul paginii safetyone.ro, sunt disponibile oricând. Stocul este actualizat constant. Cei interesați pot face achiziții, fie că vorbim de persoane fizice sau juridice. De asemenea, există deschidere către piața internațională.

Trebuie spus că toată gama de produse aici este în conformitate cu standardele europene în vigoare. Dacă vă confruntați cu o doză de confuzie, mai ales privind diversitatea produselor, veți găsi la safetyone.ro un portal dedicat domeniului, cu note explicative. Aflați din ghidurile puse la dispoziție cum se clasifică îmbrăcămintea și încălțămintea de protecție, ce calități trebuie să aibă, cerințele speciale și cum sunt notate toate acestea, marcaje regăsite la fiecare produs în parte.

Concret, de aici cei interesați pot cumpăra:

  • Încălțăminte de protecție.

  • Îmbrăcăminte - de iarnă, antistatică, ignifugă, impermeabilă și multe alte variante.

  • Echipamente tehnice - de prim ajutor, iluminare, delimitare etc.

    Safety first, SafetyOne

    Când vine vorba de echipamente de protectie înțelegem o necesitate absolută în unele domenii. Uneori vorbim despre factori ce pot pune viața muncitorilor în pericol sau de nevoia de a menține rigori de activitate, pentru a evita contaminări sau pur și simplu nevoia de a munci în condiții de maximă igienă – în cazul echipamentelor specifice în industria alimentară, HORECA.  

    Angajatorul este obligat, potrivit legii, să asigure aceste echipamente. Pentru a le asigura angajaților condiții optime de muncă, pot opta pentru echipamentele specifice achiziționate de la SafetyOne. Alternativa celor de marcă a unor producători străini este linia proprie, echipamente ce pot fi și personalizate aici - verificați secțiunea special dedicată acestei game de produse, din cadrul site-ului safetyone.ro.

     

     

    Echipament de iarnă de la SafetyOne - confort și siguranță

    Pentru sezonul rece există produse din categoria incaltaminte de protectie și îmbrăcăminte care asigură confort termic, previn ca utilizatorul să resimtă frigul și intemperiile. Jachete, geci, pantaloni cu pieptar sau clasici până în talie, pulovere, mănuși și căciuli sunt câteva din opțiunile de produse ușor de găsit la acest furnizor. De altfel poate fi spus că aici veți asigura pentru echipa de angajați protecția completă, din cap până în picioare.

    Astfel de produse pot fi achiziționate și pentru cei care prin prisma activității nu stau la exterior tot timpul, dar ocazional înfruntă temperaturile scăzute. Chiar și inventarierea stocurilor în frigiderele industriale poate însemna necesitate de a oferi angajatului o geacă, bluză ori vestă termică. Personalizați-le și astfel veți bifa și o expunere a brandului. Cei de la SafetyOne vin cu 3 opțiuni în atelierul de personalizare, de broderie, transfer termic sau serigrafie, în funcție de preferințe, buget sau ce se potrivește mai bine conform cu tipul de material pe care se va imprima un logo.

    Pentru mai multe detalii, cei interesați pot lua legătura cu reprezentații acestui eshop, prin apel telefonic gratuit la numărul 0800 800 047  sau  prin e-mail: [email protected]. În Constanța dispun și de showroom: Str. Oituz 34A.

     



 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.