Safiye se enervează pe Inci și îi trage o palmă, iar șocul nu se termină aici pentru Inci. Urmărește episodul 34 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.

Autor: Cristina Mocanu

Urmărește episodul 34 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.

Sursa: sursă Kanal D

Episodul 34 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D vineri, 26 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat vineri pe Kanal D, de la ora 22:39. Iată ce se întâmplă în episodul din această seară:

Ce se întâmplă în episodul 34 al serialului “Vinovați de iubire”?

İnci îi spune lui Han că va rămâne cu el cu o singură condiție. Vrea ca el să meargă la psiholog, să își vindece rănile trecutului pentru că nu mai vrea să îl vadă suferind dar și pentru că se îngrijorează că el nu va putea să fie un părinte bun pentru copiii lor.

Această condiție îl lovește pe Han acolo unde se așteaptă cel mai puțin.

Han este supărat pe Esra pentru că i-a dezvăluit secretul și se răzbună pe ea. În cele din urmă, el îi spune lui İnci că va merge la un psiholog. Safiye aude o parte din discuție și îi înțelege greșit. Ea crede că le vor duce pe Gülben și pe ea la psihiatru. Extrem de furioasă, Safiye îi spune vorbe grele lui Inci.

Când Inci îi răspunde că ea este cel mai rău lucru care s-a întâmplat familiei după mama lor, ea îi dă o palmă. Chiar când İnci este pe punctul de a părăsi casa, ea își vede fratele și bunicul venind la ușa ei și își dă seama că tatăl ei a murit. În timp ce Inci și Ege se îmbrățișează plângând, Safiye continuă să țipe și să vorbească urât din spate.
Inci se întoarce în casă cu pantofii de afară și țipă la Safiye să tacă apoi se prăbușește plângând.

Citește și: Cine este și câți ani are Serkan Altunorak, actorul care joacă rolul Bora, în serialul Tablou de familie! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs de curând celebrul actor

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 34 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

" Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea.

Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe İnci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Citește și: Ea este actuala iubită a carismaticului Birkan Sokullu, care joacă rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”! Iată cum a fost surprins celebrul actor în compania celei care i-a cucerit definitiv inima

"Vinovați de iubire" promite să fie un serial captivant, plin de dramă și tensiune, ce va ține publicul cu sufletul la gură și va stârni o gamă largă de emoții. Cu personaje complexe și povești adânci, inspirate din realitate, acest serial va oferi telespectatorilor o experiență memorabilă și plină de învățăminte despre puterea iubirii și a vindecării.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.