Safiye se luptă cu ceea ce simte. Vizionează episodul 12 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 iun 2024, 08:30

Safiye vrea să își ascundă sentimentele pe care le are pentru bărbatul din trecutul ei

Sursa: Kanal D

Episodul 12 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 6 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 21:45, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în primul episod din această seară:

Ce se întâmplă în episodul al 12-lea al serialului “Vinovați de iubire”?

Naci merge la ușa lui Safiye, iar acesta îi spune că își dorește să privească cerul alături de ea, însă Safiye îi spune să nu o mai caute niciodată și închide ușa.

Deși aceasta vrea să pară indiferentă, în sinea ei este foarte fericită că bărbatul a apărut la ușa ei și în viața acesteia, însă știe că este un sentiment pe care nu are trebui să îl aibă, deoarece își va încălca promisiunea pe care i-a făcut-o mamei sale.

Han încearcă prin toate variantele să o facă pe Gülben să renunțe la Esat, iar pentru că acesta refuza categoric să se distanțeze de el, Han ajunge să îi confiște telefonul și să vorbească și cu portarul, astfel încât aceasta să nu o ajute pe Gülben.

Gülben îi cere telefonul lui Neriman pentru a îi spune lui Esat că nu poate să iasă din casă, însă fata nu i-l dă pentru că i-a promis lui Han.  

Naci este atacat de doi hoți pe parcursul nopții, însă Han îl salvează, în timp ce colecta carton în acea noapte. Han merge la hotel să îl întâlnească pe Naci, însă bărbatul are un comportament atât de ciudat, încât ajunge să fie nervos pe acesta.

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 12 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

„Vinovați de iubire" se anunță a fi o nouă producție captivantă difuzată pe micile ecrane ale postului Kanal D, aducând în prim-plan o poveste emoționantă în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Serialul îi aduce în rolurile principale pe cei doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah și Birkan Sokullu, amândoi cu o bogată experiență în industria cinematografică turcească.

Povestea din spatele titlului "Vinovați de iubire" este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea.

Han Derenoglu, interpretat de Birkan Sokullu, este un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, care revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie. Viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care întâlnește pe Inci, jucată de Farah Zeynep Abdullah, în urma unui accident.

Citește și: Suferință uriașă pentru Han! Nu ratați un nou episod din „Vinovați de iubire” de la 20:00, la Kanal D

İnci, la rândul ei, ascunde drame teribile trăite în copilărie și trăiește alături de bunicul și fratele ei. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. Însă, în calea lor se va ridica Safiye, sora lui Han, mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

Serialul “Vinovați de iubire” este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?