Saga 2024. Artiștii care urcă pe scenă în cele 3 zile de festival

Autor: Bianca Vidoi

Artiștii care urcă pe scenă în cele 3 zile de festival

Sursa: Facebook SAGA Festival

Sezonul festivalurilor de vară începe, iar Saga pregătește trei zile pline de distracție și artiști emblematici pentru participanți.

Temperaturile din termometre cresc tot mai mult, iar oamenii își doresc tot mai mult să se bucure din plin de această vară, iar festivalurile sunt printre primele variante. Saga este unul dintre festivalurile preferate ale românilor, aducând pe scenă artiști cunoscuți și apreciați, în cele trei zile de distracție pregătite de organizatori. Iată care sunt artiștii ce vor urca pe scenele festivalului Saga în anul 2024.

Saga 2024 începe pe 5 iulie 

Românii își doresc ca vara să se bucure din plin de temperaturile din termometre, iar festivalurile sunt modul ideal în care să facă acest lucru. Fie că aleg să meargă la festivalurile de la malul mării sau din alte orașe importante din România, există și o variantă pentru românii ce își doresc să se bucure de artiștii preferați fără să parcurgă sute de kilometri.

Saga este unul dintre festivalurile cele mai cunoscute din țara noastră, iar acesta va începe la data de 5 iulie, cu prima zi în care oamenii se pot bucura de muzică.

Acest festival este cel mai mare festival din București, iar organizatorii au ales ca locația acestuia să fie una desăvârșită, unde creativitatea se află la cote maxime, mai exact la Aeroportul Romaero.

Biletele nu sunt încă epuizate, iar prețurile pornesc de la 412 lei pentru cele trei zile de festival, 5- 7 iulie 2024, pentru cei ce au sub 21 de ani, inclusiv.

În cazul în care ați trecut de această vârstă, atunci vă puteți achiziționa biletul începând cu 522 de lei, dar și cu 632 de lei dacă vreți să aveți acces la scena Techno. Bineînțeles, cei ce își doresc o experiență cu totul inedită pot achiziționa un bilet VIP pentru 880 de lei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”

Nicki Minaj și Armin Van Buuren, printre artiștii de la Saga 2024

În anul 2023, peste 165.000 de participanți s-au bucurat de show-urile puse la dispoziție în cadrul celor trei zile de festival, iar organizatorii s-au asigurat ca pentru ediția din anul 2024 să aducă pe scenă artiști mult mai cunoscuți și apreciați. Pe lista artiștilor ce o să urce pe scenele festivalului Saga se află Armin van Buuren, RAYE, Dennis Lloyd, Nico Moreno, Loreen, ARTBAT, James Hype.

Citește și: Saga Festival 2022. Când are loc festivalul și ce artiști vor urca pe scenă în cele trei zile

Cu toate acestea, Nicki Minaj este artista pe care oamenii o așteaptă la festivalul Saga, fiind prima dată când aceasta va cânta în țara noastră. O altă artistă pe care românii o așteaptă cu nerăbdare este Rita Ora, ce o să cânte pe scena de la Saga în ziua de vineri.

Organizatorii mai au încă 95 de artiști surpriză cu care să îi încânte pe participanții la festivalul Saga.

„Suntem extrem de încântați să aducem cea mai importantă artistă de hip-hop feminină din lume la Festivalul SAGA pentru prima dată în România.  Nicki Minaj este un star mondial, și suntem incredibil de mândri să oferim fanilor noștri ocazia de a trăi un spectacol extraordinar și de neuitat.”  , a declarat Allan Hardenberg, CEO al ALDA Live, potrivit wowbiz.ro.