Sahika din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de noul ei iubit! Iată cine este bărbatul de care s-a îndrăgostit Nesrin Cavadzade, la scurt timp după despărțirea de colegul ei de platou, Gökhan Alkan, care a jucat rolul Kerim

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 apr 2023, 13:18
Foto(7)

Sahika din serialul Prețul fericirii iubește din nou! Iată cine este bărbatul care a cucerit-o pe superba Nesrin Cavadzade, la scurt timp după despărțirea de fostul ei logodnic, Gökhan Alkan, care a jucat rolul Kerim!

Nesrin Cavadzade are 40 de ani și face parte din categoria celor mai talentate și admirate actrițe ale cinematografiei turcești. În cele două decenii de activitate pe platourile de filmare, actrița a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei răpitoare. Dincolo de carieră fulminantă, superbă Nesrin nu a fost la fel de norocoasă și pe plan personal, deoarece a avut parte de multe dezamăgiri și eșecuri, însă în prezent, această trăiește de câteva luni o frumoasă poveste de dragoste și este fericită.

Sahika din serialul Prețul fericirii, apariție de senzație alături de noul ei iubit

Nesrin Cavadzade s-a născut pe 30 iulie în anul 1982, în Baku, în Azerbaidjan. Mama ei, de origine turcă, s-a despărțit de tatăl sau, de origine azeră, pe când ea avea doar 11 ani și au plecat amândouă în Turcia, stabilindu-se în Istanbul. Pentru a-și perfecționa limba turcă, Nesrin a urmat încă din perioada copilăriei câteva cursuri intensive, reușind să se integreze rapid în sistemul de învățământ din Turcia.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Halit va ajunge în pericol de moarte! Yildiz, Ender și Sahika îl vor înfrunta aprig și bărbatul se va prăbuși pe scări

În timpul liceului, ambițioasă tânăra a început să joace în echipa de teatru a școlii, dovedind încă de atunci un talent uriaș. Pentru că a visat încă din copilărie să devină o actrița renumită, Nesrin Cavadzade s-a înscris după absolvirea liceului la Facultatea de Cinema și Televiziune în cadrul Universității Marmara, iar după anii

de facultate a mai urmat și un program de Master, pentru a se specializa în domeniul actoriei.

Tânăra actriță a debutat pe platourile de filmare în anul 2003, cu un rol secundar în distribuția filmului Walk on Water, iar apoi a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme de excepție.
Publicul din România a cunoscut-o încă din anul 2018, în serialul Bizim Hikaye (Povestea noastră), în care a jucat rolul Tulay, care i-a adus mare succes pe plan profesional, iar în anul 2019

a revenit la Kanal D, în producția Prețul fericirii, în rolul Sahika, o altă mare reușită profesională.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dincolo de cariera strălucită, marcată de mari succese și de multe premii și distincții importante, Nesrin Cavadzade nu a avut parte de aceleași reușite și pe plan personal, deoarece a trecut prin multe dezamăgiri sentimentale.

In urma cu aproape doi ani, îndrăgita actriță s-a logodit cu renumitul Gökhan Alkan, actorul care a jucat rolul Kerim in producția Prețul fericirii, însă in 2022, cu doar câteva luni înainte de nunta cei doi au decis sa pună capăt relației lor.

La scurt vreme, superba Nesrin a fost surprinsa in compania altui bărbat, semn ca își găsise alinarea in bratele lui si treptat a început sa se afișeze împreuna si sa confirme ca trăiesc o frumoasă poveste de iubire. 

Citește și: Sahika din serialul "Pretul fericirii", actrita originara din Azerbaidjan, cu o ascensiune fulminanta in cariera! Iata cum arata Nesrin Cavadzade la debutul ei in actorie!