Şahika este forțată să semneze actele de divorț. Vezi online live episodul 105 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 19 feb 2024, 03:10

Şahika este forțată să semneze actele de divorț.

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc „ Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D vineri, 19 mai 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Episodul 105 al serialului “Prețul Fericirii” va fi difuzat vineri, 19 mai 2023, pe Kanal D. Serialul urmează să fie difuzat de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00.

După ce află ca a fost trasă în sfoară, Şahika acceptă și semnează actele de divorț.

Ce se întâmplă în noul episod al serialului “Prețul Fericirii”?

Ender l-a anunțat pe Hasan Ali că Şahika a aflat cumva că ei doi vor să o constrângă să divorțeze și l-a avertizat că viața lui este în pericol. Hasan Ali a pus camere de filmat în casă și a înlocuit sticla cu otravă găsită în camera ei. După ce a fost prinsă în fapt, Şahika n-are de ales și semnează actele de divorț, altfel Hasan Ali o va denunța.

Şahika își strânge lucrurile și merge la Ender până își închiriază o locuință. Îi suspectează pe ea și pe Caner că l-au avertizat pe Hasan Ali, dar nu are dovezi.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Prețul fericirii, Cagatay va lua o decizie radicală! „S-a terminat!” Hasan Ali va trece prin momente dificile deoarece relația cu fiul lui e pe cale să se destrame definitiv

Șahika vrea să-l facă pe Hasan Ali să renunțe la divorț și neagă vehement că ar fi încercat să îl ucidă, dar acesta o șochează când îi spune că el se va căsători cu Ender.

Zehra și cu Omer se mută în casa nouă. 

Cagatay suspectează că tatăl lui l-a împiedicat să vândă compania și îi întinde o cursă prin care îl face să se dea de gol. 

Într-o seară atunci când Cagatay zice că se duce la o cină de afaceri, Yildiz presupune că o înșală și se duce după el la restaurant și-l găsește în compania altei femei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cansu îl sună pe Omer și stabilesc să se întâlnească la același restaurant, dar când sosesc acolo, îi întâlnesc pe Cagatay și pe Yildiz. 

Pentru a afla ce se întâmplă cu personajele tale preferate, urmărește în această seară, de la ora 20:00, serialul tău preferat “Prețul Fericirii”.

Citește și: Hasan Ali și Şahika se mută la Cagatay temporar, iar Asuman provoacă un accident de mașină. Vezi online live episodul 104 al serialului “Prețul Fericirii”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Prețul Fericirii” pe Kanal D

Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care membrii familiei Argun au fost nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor menține suspansul în fiecare moment din îndrăgita producție turcească.

Fanii serialului „Prețul fericirii” vor putea afla cum tânăra și înverșunata Yildiz (Eda Ece), va avea parte de surprize uriașe de-a lungul serialului și cum încearcă aceasta să treacă peste ele cu calm și tact.

Serialul “Prețul Fericirii” poate fi urmări de miercuri până sâmbătă de la ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.    

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.