Sahika, in stare de orice pentru a-si atinge scopul! Afla ce strategie malefica va pune din nou la cale imopotriva rivalei Ender, ASTAZI, intr-un nou episod din "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 sep 2020, 10:26
Pretul fericirii serial la Kanal D Foto(6)
Sahika recurge la un nou plan diabolic impotriva familiei Argun!

Sahika recurge la lucruri ingrozitoare pentru a distruge familia Argun. Afla ce se va intampla astazi, 9septembrie, intr-un nou episod din Pretul fericirii!

Yildiz nu se poate bucura de nasterea fiului sau, pe care il are cu Halit, dupa ce s-a “dovedit” ca acesta nu este copilul afaceristului. Ender, pe de alta parte, incearca si ea sa isi salveze fiul din conacul Argun.

Yildiz si Ender sunt convinse ca nenorocirile care li se intampla, atat lor cat si copiilor lor, sunt “opera” maleficei Sahika. Determinarea acestei femei parca nu cunoaste margini atunci cand are un plan de dus la capat.

Cum dorinta ei suprema este de a distruge familia Argun, Sahika a recurs la lucruri ingrozitoare.

Dupa ce a repetat testul de paternitate al copilului la o alta clinica, acolo unde Sahika nu avea puterea sa “intervina”, Yildiz este lovita sufera un soc puternic atunci cand afla ca bebelusul pe care il tine in brate nu este copilul ei. Yildiz isi da seama ca Sahika a schimbat copilul la nastere cu un altul si, disperata, ii cere ajutorul lui Ender pentru a-si gasi fiul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati un nou episod din “Pretul fericirii”, incepand cu ora 20:00, la Kanal D.

Citeste si: Talat Bulut, Halit, din “Pretul fericirii”, operat de urgenta

Citeste si: Pretul fericirii: Rivale pe scena, prietene in spatele cortinei