Sahika pune la cale un plan diabolic impotriva lui Ender! Afla la ce strategii va recurge tanara in scopul razbunarii, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 21 aug 2021, 06:00

Sahika este nelipsita de langa Kaya, fapt care o enerveaza foarte tare pe Ender.

Yildiz incearca din rasputeri sa remedieze relatia cu Halit. Tanara reuseste, pentru moment, sa-l readuca acasa pe sotul ei si este extrem de fericita pentru reusita. Yildiz nadajduieste ca Halit va renunta la divort, insa nu stie ce o asteapta.

Sahika este nelipsita de langa Kaya, fapt care o enerveaza foarte tare pe Ender. Desi stie de ce este in stare fosta iubita a fratelui ei, tanara isi continua “planul”, pentru ca nimeni nu stie care este adevarul scop al reintoarcerii frumoasei afaceriste langa fratele ei.

Cand Sahika afla ca Yigit ascunde un mare secret, “planul” ei capata dimensiuni uriase.

Citeste si: Sahika din serialul "Pretul fericirii", actrita originara din Azerbaidjan, cu o ascensiune fulminanta in cariera! Iata cum arata Nesrin Cavadzade la debutul ei in actorie!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vechile naravuri ale lui Halit isi fac simtita prezenta, din nou, in sanul familiei. Sevda, o tanara foarte frumoasa, aparuta ca din senin, devine secretara afaceristului. Yildiz simte imediat “pericolul” care ii ameninta casnicia si se manifesta.

Ender, cea care se face “vinovata” de aparitia Sevdei in firma Argun, nu se lasa pana cand nu-i va desparti pe Halit de Yildiz.

Citeste si: Hakan din serialul "Pretul fericirii", un tatic implinit! Iata cum isi petrece timpul liber celebrul actor alaturi de cei doi fii ai sai! Micutii ii seamana perfect!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.