Ingrediente
Piept pui 400 g
Salata iceberg 600 g
Capere in otet 20 g
File anchois 2 g
Parmezan 100 g
Castraveti murati 30 g
Smantana lichida 200 g
Paine toast 120 g
Ulei de masline 30 ml
Usturoi 1 catel
Sare, piper
Lamaie ½ buc
Mod de preparare
Carnea se spala, se sterge cu un prosop de hartie, se portioneaza si se condimenteaza.
Se frige pe gratarul incins, apoi se taie cuburi.
Se pregatesc crutoanele
Paine toast se taie cubulete de marimea unui cub de zar.
Intr-o tigaie se pune ulei de masline, se adauga usturoiul tocat marunt, apoi cuburile de paine si se prajesc.
Se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.
Se pregateste sosul Caesar
Intr-un blender se pun capere, castravetii murati storsi de zeama, file anchois, sucul de lamaie, smantana lichida, sare, piper si se mixeaza.
Intr-un castron se amesteca salata iceberg rupta cu mana sau taiata cu un cutit ceramic, cubuletele de carne si crutoane, sosul Caesar.
Se serveste cu fulgi de parmezan deasupra.