Salata cu verdeturi si fasii de friptura

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 14 oct 2020, 11:10

Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane

 

Salata cu verdeturi si fasii de friptura
Cost estimativ: 30 lei pentru 6 persoane
Ingrediente
350 g carne din friptura (porc sau vita)
O legatura ridichi
O mana masline fara samburi
10 rosii cherry
O punga de salata amestec
O legatura ceapa verde
O mana branza de capra
Marar
Pentru dressing:
O lingura mustar Dijon
Sare, piper, ulei de masline, zeama de lamaie
1-2 linguri de sos de la friptura
(optional)
O legatura marar
Mod de preparare
Carnea se taie fasii.
Legumele se curate, spala si pregatesc pentru a fi puse in salata.
Se taie branza in cuburi si se amesteca toate ingredientele intr-un bol.
Pentru dressing, se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se bat putin cu un tel, iar daca avem sos de la friptura, acesta se adauga, treptat, la sfarsit.
Se toarna dressingul peste salata, se amesteca bine si se presara cu mult marar proaspat tocat.

Ingrediente

350 g carne din friptura (porc sau vita)
O legatura ridichi
O mana masline fara samburi
10 rosii cherry
O punga de salata amestec 
O legatura ceapa verde
O mana branza de capra
Marar

Pentru dressing:
O lingura mustar Dijon
Sare, piper, ulei de masline, zeama de lamaie
1-2 linguri de sos de la friptura (optional)
O legatura marar


Mod

de preparare

Carnea se taie fasii.
Legumele se curate, spala si pregatesc pentru a fi puse in salata.
Se taie branza in cuburi si se amesteca toate ingredientele intr-un bol.
Pentru dressing, se amesteca toate ingredientele intr-un bol, se bat putin cu un tel, iar daca avem sos de la friptura, acesta se adauga, treptat, la sfarsit.Se toarna dressingul peste salata, se amesteca bine si se presara cu mult marar proaspat tocat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”