Salata de andive

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:09

Putine calorii si valoare nutritiva mare!

Ingrediente

Andive 200 g
Grapefruit 1 buc
Miez de nuca 30 g
Sos de portocale cu tarhon
Suc de portocale 250 g
Otet balsamic 50 ml
Ulei de masline 80 ml
Sare
Mustar 15 g
Tarhon


Mod de preparare


Andivele se rup cu mana sau se taie folosind un cutit ceramic pentru a nu oxide.
Grapefruit-ul se curata de coaja, iar pulpa se taie cuburi.
Se amesteca intr-un castron andivele, pulpa de fruct si miezul de nuca zdrobit.
Separat se pregateste sosul de portocale cu tarhon.
Intr-o craticioara se pune sucul de portocale si se fierbe la foc tare pana se reduce la jumatate.
Se amesteca intr-un castron otetul balsamic cu sucul redus, mustar, sare si tarhon.

Apoi se pune in fir subtire uleiul de masline si se bate cu telul pana se ingroasa.
Sosul obtinut se pune peste amestecul de andive.

 

Taguri:

5 unități medicale din Prahova au rămas fără apă! Pacienții ar putea fi transferați la unități sanitare din București. Anunțul făcut de ministrul Sănătății

După ce alimentarea cu apă a fost oprită în Prahova, problema se adâncește din ce în ce mai mult, întrucât cinci instituții medicale din județ au ajuns într-o situație de criză.