Salata de pepene verde cu branza si crutoane

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:08

O combinatie inedita!


Ingrediente

Pepene verde 1/2 buc
Ceapa rosie 1 buc
Masline negre 100 g
Ulei de masline 30 ml
Otet balsamic de zmeura 10 ml
Patrunjel, menta
Branza soia 250 g
Paine toast 5 felii
Seminte susan si mac


Mod de preparare

Se curata pepenele de coaja, seminte si se taie cuburi.

Ceapa se curata, se spala si se taie inele.
Din paine toast se pregatesc crutoane. Se indeparteaza coaja, se taie cubulete mici care se prajesc la foc iute in ulei de masline, apoi se presara semintele de susan si mac.
Intr-un castron se amesteca pepenele cu branza si masline, se presara verdeata si inele de ceapa si se asezoneaza cu ulei de masline si otet balsamic.
Se serveste cu crutoane de paine.


 

Taguri: