Ingrediente:
2 kg gogosari,
2 kg morcovi,
2 kg gogonele,
500 g zahar tos,
750 ml otet,
750 ml apa,
750 ml ulei,
1 borcan mic mustar,
1 lingura sare.
Mod de preparare: Se spala gogosarii, se curata de cotoare, se taie in patru, apoi in felii. Se spala gogonelele, se curata de seminte si de partea carnoasa din interior, se taie feliute.
Morcovii se curata de coaja, se dau pe razatoarea mica. Apa impreuna cu otetul, zaharul si sarea se pun la fiert. Legumele se amesteca si se oparesc cu zeama aceasta fierbinte pana ce se inmoaie. Apoi se lasa sa se raceasca. Din ulei si mustar se prepara o...
afla mai multe pe kfetele.ro! Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”