Cost estimativ: 35 lei pentru 4 persoane
Ingrediente
150 g bacon crud uscat
150 g telemea de capra
O cana de crutoane
1 kg rosii
O lingurita boia
Sare, piper, ulei de masline
Otet balsamic
Busuioc proaspat
Mod de preparare
Baconul se prajeste in tigaie
pana devine crocant, iar cand s-a prajit se adauga boia, 2-3 linguri de otet balsamic si uleiul de masline, apoi cand s-a evaporat taria din otet se adauga crutoanele.
Se pune totul peste rosiile tocate marunt, se asezoneaza dupa gust cu sare, piper, ulei si otet balsamic, se presara mult busuioc proaspat tocat, apoi se serveste cu telemea de capra.
Ingrediente
150 g bacon crud uscat
150 g telemea de capra
O cana de crutoane
1 kg rosii
O lingurita boia
Sare, piper, ulei de masline
Otet
balsamic
Busuioc proaspat
Mod de preparare Baconul se prajeste in tigaie pana devine crocant, iar cand s-a prajit se adauga boia, 2-3 linguri de otet balsamic si uleiul de masline, apoi cand s-a evaporat taria din otet se adauga crutoanele.
Se pune totul peste rosiile tocate marunt, se asezoneaza dupa gust cu sare, piper, ulei si otet balsamic, se presara mult busuioc proaspat tocat, apoi se serveste cu telemea de capra.