Salau umplut cu ciuperci si verdeata

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 15 oct 2020, 07:25

Cost estimativ: 35 lei pentru 3 persoane

Ingrediente

Un salau de aproximativ 1 kg
O ceapa
Un catel usturoi
300 g ciuperci
Sare, piper, ulei, dafin, cimbru
O legatura verdeata
O lamaie


Mod de preparare

Se toaca ceapa, se caleste in ulei de masline cu usturoi, sare, dafin, cimbru si piper. Se adauga ciupercile maruntite si se calesc pana se patrund.
Se lasa sa se raceasca se amesteca cu verdeata, apoi se umple pestele curatat bine.
Se leaga pestele din loc in loc cu sfoara de bucatarie sau cu o ata de bumbac.
Se aseaza pestele in tava pe pat de felii de lamaie si se da la cuptor timp de 20 minute, la 180 grade.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”