"Salvam Suflete": Un biet suflet zacea cu picioarele retezate de mai multe zile in chinuri cumplite. Chiar daca se afla intr-un parc la numai 100 de metri de o sectie de politie, nimeni nu i-a intins o mana de ajutor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:38

Animalul suferea in tacere si incearca sa supravietuiasca cu ultimele puteri. Pe ultima suta de metri o femeie cu suflet mare a aflat de starea lui si ne-a contactat imediat!

Cei care ne-au semnalat au aflat de la un localnic teribila poveste. Iar faptul ca nimeni nu a intervenit este si mai grav.

Timpul trece, iar drumul este aglomerat. Mergem cat putem de repede ca sa-i salvam viata bietului catel. Vestile nu sunt deloc bune. Din pacate tot ce am auzit este adevarat. Bietul animal are toate picioarele retezate si este intr-o stare extreme de grava.



Intre timp oamenii se strang in jurul nostru si cu greu le vine sa creada barbaria pe care o au in fata ochilor.
Catelul este in aceasta stare de aproape 4 zile dupa cum ne spun copiii care ii aduceau laptele si cornul pe care il primeau la scoala.

Nu mai exista niciun dubiu in legatura cu starea in care se afla bietul animal. O mana criminala l-a lasat fara picioare intr-un mod de o barbarie crunta. Suntem nevoiti sa sunam la numarul de urgenta 112. Cei care au facut asemenea oroare trebuie aspru pedepsiti.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.