Salvati Copiii Romania ofera consiliere psihologica pentru toti cei implicati direct in tragedia de la Colectiv

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 24 sep 2020, 00:55

In aceste momente de durere imensa, in urma tragediei de la Colectiv, este responsabilitatea noastra a tuturor, din respect pentru tinerii care nu mai sunt, sau care se lupta pentru viata lor, sa ajutam ca ziua de maine sa fie mai putin grea.

 

Salvati Copiii Romania ofera consiliere psihologica pentru toti cei implicate direct in tragedia de la Colectiv
In aceste momente de durere imensa, in urma tragediei de la Colectiv, este responsabilitatea noastra a tuturor, din respect pentru tinerii care nu mai sunt, sau care se lupta pentru viata lor, sa ajutam ca ziua de maine sa fie mai putin grea. Fie ca ati pierdut rude sau prieteni, sau sunteti impietriti de tragedia pe care o traim, Salvati Copiii Romania ofera suport emotional si consiliere psihologica prin echipa de psihologi a centrelor de consiliere din Bucuresti.
Persoanele care au nevoie de consiliere psihologica pot suna la numerele de telefon 021.321.00.50 sau 021.224.24.52. De asemenea, pe site-urile www.parintibuni.ro si www.copiisinguriacasa.ro se poate primi consiliere psihologica.

Fie ca ati pierdut rude sau prieteni, sau sunteti impietriti de tragedia pe care o traim, Salvati Copiii Romania ofera suport emotional si consiliere psihologica prin echipa de psihologi a centrelor de consiliere din Bucuresti.

Persoanele care au nevoie de consiliere psihologica pot suna la numerele de telefon 021.321.00.50

sau 021.224.24.52. De asemenea, pe site-urile www.parintibuni.ro si www.copiisinguriacasa.ro se poate primi consiliere psihologica.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.