Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Bucovina, un ținut de poveste

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 feb 2022, 15:48

Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu

Sursa: BLC Media

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D, Andreea Străvoiu și George Mihai, gazdele ”ROventura”, ne invită să descoperim, alături de ei, farmecul Țării Dornelor și tainele artei lemnului, la Câmpulung Moldovenesc. Parfumul de demult al stațiunii Vatra Dornei și ospitalitatea bucovinenilor fac din incursiunea ”ROventura” o călătorie de neuitat.

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Bucovina, un ținut de poveste

Dacă săptămâna trecută ne-am bucurat de adrenalină în Călimani, nu plecăm din Țara Dornelor înainte de a mai încerca și gusta din ceva aproape la fel de spectaculos. Așa cum știm deja, Bucovina este printre cele mai căutate destinații pentru turism de aventură și un veritabil Răi al zăpezii, iar Vatra Dornei, orașul – stațiune, era pe bună dreptate, considerat, cândva, perla Bucovinei.

Cu o poziție privilegiată, extraordinară pentru o destinație turistică de prim rang, Vatra Dornei parcă te cheamă la ea, cu glas magic, vrăjit. Astăzi, Vatra începe să-și scuture praful uitării de pe umerii apăsăți de timp și să se ridice, din nou, la nivelul potențialului său generos. Un binemeritat popas la Hanul lui Mujdei ne va face să gustăm, pe îndelete, din delicioasele bucate ale locului. Bucovineni gospodari, iubiți și respectați în comunitate, așa îi regăsim pe bucovinenii de la han.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Oameni simpli, care respiră frumusețe și generozitate, ingrediente ale ospitalității atât de specifice zonei, dar și entuziasmul și bună dispoziție te fac să te simți că acasă.

După o seară de poveste petrecută la han, ne îndreptăm pașii spre destinația următoare. Muzeul Artă Lemnului, din Câmpulung Moldovenesc, este locul unde descoperim că lucrul cu lemnul este o artă, în Bucovina. Bun gust și măsură, asta arată mai toate lucrările din lemn făcute de înaintașii noștri, oferindu-i Bucovinei un parfum de veșnicie.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, incursiune la poalele Călimanilor

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, la pas, din Toplița la Șaru Dornei

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.