Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, o nouă călătorie fabuloasă în Bucovina, pe crestele Călimanilor

,


In articol:

“ROventura” vă invită sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, într-o nouă călătorie de neuitat, prin mirificul bazin al Dornelor, una dintre cele mai sălbatice și pitorești zone din țară.   

Ce vedem in aceasta sambata, de la 15:00, pe Kanal D, la Roventura

George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, vă așteaptă să trăiți, prin intermediul ”ROventura”, aventura vieții, în creierii munților, pe crestele înzăpezite ale Călimanilor, în căutarea adrenalinei dar și a celor mai pitorești peisaje de iarnă. Călătoria începe în comuna Șaru Dornei, acum îmbrăcată în straie de iarnă, acolo unde oamenii locului, adevărați ambasadori ai turismului de aventură bucovinean, sunt și ei gazde prietenoase și mereu pregătite de oaspeți.

O călătorie cu snowmobilul este, probabil, unul dintre cele mai frumoase moduri în care poți descoperi măreția Călimanilor și prin care te poți bucura totodată de distracție și adrenalină, fără să afectezi cu nimic natura și mediul înconjurător. Primul popas, din tura cu snowmobilele, e și cel mai apreciat de turiști așa încât, odată ajunși aici, în creierii munților,  te poți dezmorți la căldura unui foc strașnic, și răsfăța puțin, cu deliciile bucovinene.

Citeste si: ROventura te invită să trăiești aventura vieții, în creierii munților! Sâmbătă, 6 februarie, de la 15:00, la Kanal D, George și Andreea străbat crestele înzăpezite ale Călimanilor, în căutarea adrenalinei și a celor mai pitorești peisaje de iarnă!

Roventurienii își continuă, apoi, aventura la poalele Pietrosului, pentru ca mai pe înserat să ajungă la adăpost, într-o minunată stână turistică din Șaru Dornei, acolo unde se vor bucura de o masă pe cinste.

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă călătorie fabuloasă în Bucovina, prin intermediul ”ROventura”, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, numai la Kanal D.

Citeste si: Locuri de poveste, povești cu tâlc și bucate gustoase într-o nouă ediție „ROventura”, sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Kanal D!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

ROventura te invită să trăiești aventura vieții, în creierii munților! Sâmbătă, 6 februarie, de la 15:00, la Kanal D, George și Andreea străbat crestele înzăpezite ale...

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Locuri de poveste, povești cu tâlc și bucate gustoase într-o nouă ediție „ROventura”, sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Kanal D!

Bine antrenați în taina ospitalității, bucovinenii i-au fermecat pe George și Andreea, care abia așteaptă să vă împărtășească povestea gustului desăvârșit și-a unor plaiuri de...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies