Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe meleaguri arădene

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 ian 2022, 14:09
video Foto(5)

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, „ROventura” ne invită să călătorim în Vestul țării, pe meleaguri arădene.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu mergem la Arad, una dintre perlele istorice și arhitecturale din Vestul țării. Spectaculos va fi și popasul pe care-l vom face la Minișel, unde testăm un mijloc de transport ecologic, și totodată distractiv, într-un peisaj de basm de la poalele munților Zarandului. 

„ROventura”, pe meleaguri arădene

Ajunși la poalele munților Zarandului, ne așteaptă o plimbare altfel decât toate cele de până acum, cu masinile de ...golf. Mașinuțele au întrebuințări multiple, așa că sunt întâlnite în multe complexuri turistice din țară.

Dupa o veritabila plimbare cu ”mașinile minune” lăsăm dealurile domoale, și pornim spre câmpia Aradului, unde capitala de județ ne așteaptă scăldată în lumină și culoare.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, incursiune de poveste la granița Ardealului cu Banatul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Zorii zilei ne vor surprinde chiar aproape de centrul Aradului, de unde urmează să începem și turul orașului, imediat ce ne bucurăm de micul dejun. Beneficiind de o arhitectură fermecătoare, Aradul ni se dezvăluie ca o urbe înfloritoare.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, la pas către „Perla Munților Apuseni”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.