Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu ne așteaptă o incursiune fermecătoare prin lumea bucatelor rafinate din burgul Sighișoarei, dar și a vinurilor din podișul Târnavelor. O poveste românească ce poartă, totuși, o puternică amprentă italienească.
Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, periplu de poveste prin Sighișoara Medievală
Călătoria noastră începe chiar la granița cu județul Mureș, în pitorescul Retiș, un sat al Sibiului de care poate că nici sibienii n-au auzit încă. La
Carnea acestui porc e mult mai sănătoasă. Rasa pe care mulți au numit-o „somonul cu picioare” e renumită pentru conținutul ridicat de acizi grași nesaturați și vitamine. Până s-ajungem însă în Sighișoara medievală, roventurienii ne invită să facem un popas, pe valea Târnavelor, o zonă pitorească din Mureș, vestită pentru podgoriile sale. Amprenta italiană se face simțită și aici, unde cel mai vestit oenolog din Peninsulă, lucrează, alături de ai noștri, pentru a scoate ce e mai bun din via românească.
Citeste si: Sâmbătă, de la ora 15:00, în “ROventura”, Mureșul romantic, pe înțelesul tuturor
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
ROventurienii ne poartă pașii apoi, către Sighișoara, un loc cu povești autentice, de succes, care se nasc din pasiune și își urmează cursul cu eforturi, sacrificii uneori, și multă determinare. Ajunși chiar în inima Transilvaniei, ca importanță turistică și frumusețe, cetatea medievală a Sighișoarei este în centrul atenției. Străduțele înguste și casele viu colorate ne poartă, parcă, înapoi în timp.
Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție „ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.