Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Piatra Craiului, destinație de poveste

Autor: Alina Petre
Actualizat: 20 oct 2023, 02:40

Cu dragoste de țară, dar și animați de dor de munte și de zăpadă, ajungem, de data aceasta, la poalele masivului Piatra Craiului. Sâmbătă, de la ora 15:00, emisiunea ”ROventura” ne poartă pașii pe meleaguri impresionante, acolo unde vom descoperi tradiția locului și frumusețile ascunse ale zonei, la Piatra Craiului.

Împreună cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne reîntoarcem la Zărneștiul natal frumoasei prezentatoare, acolo unde se afla principala poartă de acces în Parcul Național. Fie că practică escalada ori vor doar să se plimbe, iubitorii muntelui traversează canionul acesta sălbatic și pleacă de-aici pe deplin satisfăcuți. Cel mai vizitat obiectiv turistic din Piatra Craiului atrage, anual, mii de turiști iar plaiurile acestea te fac să te oprești în loc și să admiri minunățiile înconjurătoare.

Aici devii una cu natura și reușești să te deconectezi de la orice factor de stres.

Citește și: Emisiunea “ROventura, distincția de Excelență, în cadrul Galei Premiilor Asociației Jurnaliștilor și Scriitorilor de Turism din România

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Piatra Craiului, destinație de poveste

Fermecați de frumusețea neatinsă a locului, aici, la Piatra Craiului, simți cum pitorescul naturii te uluiește și te cucerește pe vecie.

Zona este de o frumusețe rară, iar oamenii locului știu să te facă să te simți bine venit. Vom da frigul de-afară pe căldura din cabana în care ne vom opri, pentru popas, loc magic în care ne vom bucura și de gătitul la foc de lemne, și de un veritabil spectacolul culinar în bucătărie.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D.

Credit foto: BLC Media

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, la ”ROventura”, Incursiune de neuitat prin capitala istorică a României, Iași

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.