Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, plaiuri buzoiene, ”Athosul” românesc

,

”ROventura” își continuă incursiunea de poveste prin ținutul Buzăului, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D.


In articol:

Tărâm de legendă, ținutul Buzăului adună la un loc, parcă, toată frumusețea și bogăția Pământului. Pe nedrept de puțin cunoscută, Valea Buzăului oferă satisfacții unice tuturor celor care ajung s-o descopere. ”Roventura” face o călătorie-manifest, pentru a vă ajuta să vă îndrăgostiți de zona aceasta minunată unde, de la agrement pe lacul Siriu și până la chihlimbarul de la Colți, sunt dezvăluite toate tainele Buzăului de munte.

”ROventura”, plaiuri buzoiene, ”Athosul” românesc

Vegheat din depărtare de semeția munților cu același nume, lacul Siriu e cel mai cunoscut loc de popas de pe drumul ce leagă, încă din vechime, Ardealul de Țara Românească. Iubitorii sporturilor pe apă vin în număr tot mai mare aici așa că, în ultimii ani, Siriul promite distracție și adrenalină, nu doar relaxare și peisaje de-o frumusețe uluitoare. Relativ nou în România, dar din ce în ce mai popular în rândul pasionaților de aventură, sportul acesta te ajută să te simți mai aproape de natură.

Cel mai mare lac de baraj natural și a doua cea mai mare acumulare de apă din țară, Siriul este o veritabilă minune inginerească. Munții  strâng în brațele lor milioane de metri cubi de apă, pe luciul căreia plutesc mii de oameni, în fiecare an, în căutarea aventurii. 

Călătoria roventurienilor continuă și mai adânc în inima muntelui, pentru a-i descoperi minunile unde vom admira, printre altele, și Cascada Pruncea pentru ca apoi să ne îndreptăm către Valea Lupului pentru a ne ”trage sufletul”.  Căutăm găzduire, dar găsim și o poveste de viață fermecătoare.

Nu ratați sâmbăta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

ROventura ajunge sambata aceasta prin satele pitoresti din Dobrogea de Nord!

Analiză zdrobitoare: criza politică şi inflaţia ridicată impun noi creşteri ale ratei dobânzii

BOMBA SUPREMĂ DESPRE VACCIN! Celebrul părinte Ciprian Grădinarul, duhovnicul oamenilor influenți, RUPE TĂCEREA! Este un SCANDAL fără precedent! Care este ADEVĂRUL

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”, incursiune de poveste pe Litoralul Românesc

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în “ROventura”, incursiune în “cea mai frumoasă stațiune de pe continent”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies