Sambata aceasta, de la ora 15:00, la „ROventura”, Tara Dornelor, plai de vis

Author: Oana Picerea
Actualizat: 28 aug 2020, 13:22
George Mihai si Andreea Stravoiu, gazdele emisiunii
Sursa: Captură KANAL D

O incursiune inedita ii asteapta sambata aceasta, de la ora 15:00, pe telespectatorii „ROventura”.

George Mihai si Andreea Stravoiu, gazdele emisiunii, ne invita sa descoperim taramul salbaticiei imblanzite si al naturii pure din Tara Dornelor, asa cum o alinta bucovinenii.      

Prima oprire a ROventurierilor nostri este la poalele Calimanilor, una dintre cele mai frumoase zone destinate eco-turismului dar si celui de aventura, zona care starneste interesul vadit al privitorului, indiferent de vreme.

Aici te poti bucura de o aventura pe cinste, pe patru roti, cu ATV-urile, asa cum vor face si calatorii nostri.

Frumuseți naturale unice si traditii inca vii desavarsesc o zi de poveste in Muntii Calimani ai Tarii Dornelor.

Fie ca admiram asezarile de poveste ale Bucovinei sau ca ne bucuram de distractie pe muzica de petrecere, toti vizitatorii vor trece prin stari unice. George Mihai si Andreea Stravoiu, cuceriti de zona fabuloasa bucovineana, isi continua calatoria catre Vatra Dornei, orasul – statiune considerat candva perla Bucovinei.  

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Aflata chiar in mijlocul Tarii Dornelor, Vatra pare ca renaste si incepe sa-si scuture praful uitarii si sa se ridice din nou la nivelul potentialului sau generos.

Nu ratati sambata aceasta, de la ora 15:00, prin intermediul „ROventura”, o calatorie minunata pe plaiuri bucovinene, in Tara Dornelor, alaturi de George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.