Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Borșa, surâsul Maramureșului istoric

Autor: Lavinia Medrea

Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D, să pornim către Borșa, surâsul plin de culoare al Maramureșului istoric.

Un colț de Rai, dincolo de orice clișee, un tărâm binecuvântat cu minuni naturale, oameni faini și tradiții nepieritoare.

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Borșa, surâsul Maramureșului istoric

Chiar dacă mulți turiști ajung aici din primăvară până toamna târziu, Borșa a devenit, în ultimii ani, un paradis și pentru perioada anotimpului alb.

Citește și: Sâmbătă, începând cu ora 14.45, în "ROventura", Vișeul de Sus, o incursiune spectaculoasă în inima Munților Maramureșului

Înconjurată de unii dintre cei mai frumoși munți din țară și bucurându-se de investiții serioase în infrastructura turistică, Borșa e destinația perfectă pentru iubitorii sporturilor de iarnă. Orașul-stațiune de la poalele Munților Rodnei e locul în care natura și omul și-au dat mâna pentru a întâmpina deopotrivă turiștii și sportivii, într-o destinație de poveste, cu cele mai bune condiții.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Borșa e dragoste la prima vedere, fără doar și poate, pentru oricine ajunge să-i calce hotarul, iar moroșenii sunt mai hotărâți ca niciodată să facă din orașul lor un paradis turistic al cărui nume să ajungă pe buzele

tuturor.

Citește și: Kanal D împlineşte astăzi, de Mărtişor, 17 ani!

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, ajungem în Pasul Prislop, unde îl cunoaștem pe unul dintre borșenii care s-a întors acasă. În drum spre cazare, mai facem o oprire la pârtie, iar seara ne va găsi înconjurați de prieteni, într-unul din locurile din Borșa, ce îmbină confortul și relaxarea cu respectul pentru tradiție și natură.

Nu ratați, sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Credit foto: BLC Media

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.