Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, Incursiune de poveste în orașul Nadiei Comăneci, la Onești

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 13 sep 2024, 18:12
video Foto(7)

Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită sâmbătă, de la ora 14:45, la Kanal D, la porțile Moldovei, la Onești,  acolo  unde  vom  descoperi o așezare încărcată de frumos și istorie.

Alături de gazdele ”ROventura”, George Mihai și Andreea Străvoiu, ne începem călătoria de la Borzești, un loc în care patrimoniul ansamblului muzeal este unul impresionant, pentru ca apoi să facem oprire la Biserica din Borzești, dar și la Muzeul de Cultură și Artă Religioasă de aici.

Citește și: Unde să mergi toamna în România? Locurile de poveste pe care nu ar trebui să le ratezi

Incursiune de poveste în orașul Nadiei Comăneci, la Onești

Ajungem, cu pași repezi, în orașul Nadiei Comăneci, la Onești, un loc care se mândrește cu o istorie fabuloasă, însă a devenit mai degrabă cunoscut pentru industria petrochimică înfloritoare din perioada Comunismului, dar și post-revoluționară.

Aura Nadiei Comăneci, nume de referință în universul gimnasticii mondiale, este încă prezentă la Onești, în sala clubului sportiv municipal, care a împlinit deja 50 de ani de când oferă campioni în întreaga lume.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

George Mihai și Andreea Străvoiu ne invită apoi să ne continuăm periplul prin județul Bacău, de data aceasta la Moinești, pentru un binemeritat popas, în parcul cu pini, un areal relativ restrâns, plin de frumusețe și bogății ale naturii.

Parcul cu pini este singura rezervație naturală de pin negru din județ și una dintre puținele arii protejate, de acest fel, din țară.

Citește și: Trasee montane pentru începători! Marcajele montane pe care trebuie să le cunoască drumeții

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Credit foto: BLC Media

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.