Sâmbătă, de la ora 14:45, noul sezon "ROventura" începe cu o călătorie în paradisul Deltei Dunării

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 21 aug 2024, 15:31
video Foto(7)

Sâmbăta aceasta, de la ora 14:45, la Kanal D, emisiunea "ROventura" revine cu un nou sezon de povești impresionante de călătorie.

George Mihai și Andreea Străvoiu vor fi, așa cum ne-au obișnuit,  gazdele drumeţiilor pin  locuri de basm, cu tradiţii unice, preparate delicioase si  povesti de succes ale oamenilor care au reușit să își pună amprenta asupra turismul românesc.

Citește și: Emisiunile “Follow us!”, de la Kanal D2, “Roventura”, difuzată de Kanal D, şi matinalul “Dimineaţa pe Doi cu Greeg şi Moga”, de la Radio Impuls si Kanal D2, premiate la Summer Gala Radar de Media

Noul sezon "ROventura" începe cu o călătorie în paradisul Deltei Dunării

Cei doi roventurieni vor călători prin păienjenișul de apă și uscat de pe brațul Chilia. Împreună cu George Mihai si Andreea Străvoiu,  telespectatorii vor descoperi  Pardina, noua perlă a turismului deltaic, un paradis care uimește cu bogăția biodiversității sale, ospitalitatea oamenilor locului și tradițiile pe care aceştia le păstrează cu sfințenie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

"< ROventura> începe noul sezon cu povești de călătorie din Delta Dunării. Primele trei ediții vor fi dedicate celor trei brațe ale Dunării. Sâmbăta aceasta vom descoperi frumusețile naturale și poveștile oamenilor de la Pardina, de pe Brațul Chilia, apoi vom merge la Sfântu Gheorghe, urmând a termina această serie din paradisul deltaic pe Brațul Sulina, la Crișan. Emisiunile vor surprinde, fiecare în parte, atât cu bogăția biodiversității din Delta Dunării, cât și prin pitorescul vieții în Deltă și autenticitatea oamenilor locului.

Vom descoperi și povești culinare, specifice fiecărui loc în parte. Nu degeaba se spune că Radu Anton Roman a descoperit eternitatea într-o strachină cu ciorbă de pește. <Insula Delta> l-a fermecat și pe patriarhul gastronomiei românești și l-a făcut să închine o veritabilă catedrală bucatelor bălții, la al cărei <altar>, cu poftă, vin mulți să se închine acum", spune George Mihai.

Citește și: Emisiunea "ROventura", premiul de excelență în cadrul Galei Aniversare a prestigioasei publicații "Hayat"

Delta Dunării este tărâmul eternelor reveniri. Călătoria din această sâmbătă, de la ora 14:45, va porni din Tulcea, poarta de intrare în paradisul Deltei. Fără a știrbi din frumusețea unei vacanțe oriunde în țară, farmecul pensiunilor de pe tot cuprinsul Deltei e unic. Intrată acum mai bine de un sfert de veac în patrimoniul UNESCO, armonia de apă și uscat e într-o continuă transformare, însă nu încetează să uimească prin bogăția biodiversității sale si prin frumusețea poveștilor pescărești.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o ediție de colecție ce deschide noul sezon "ROventura", la Kanal D!