Sâmbătă, de la ora 15:00, în „ROventura”, călătorie de poveste, la poalele Bucegilor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 iun 2022, 17:01
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu Foto(7)

George Mihai si Andreea Stravoiu v-au pregatit o noua editie spectaculoasa a emisiunii Roventura

Sursa: BLC Media

Nu pierdeti sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D. 

Sâmbătă, de la ora 15:00, „ROventura” ne invită într-o călătorie unică, la poalele Bucegilor, mai exact la Vulcan, loc unde ne vom bucura de o experiență unică, plină de aventură și relaxare, dar unde vom gusta delicii culinare din Țara Bârsei.

Sâmbătă, de la ora 15:00, în „ROventura”, călătorie de poveste, la poalele Bucegilor

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele „ROventura”, ajungem în bătrânul Wolkendorf, sau satul dintre nori, așa cum îi spuneau sașii pe vremuri Vulcanului, o așezare liniștită din pitoreasca Țară a Bârsei, un loc care te îmbie la relaxare, în mijlocul naturii.

Sentimentul acesta de izolare, farmecă și totodată ne încarcă cu energie, iar magia locului îi face pe toți cei care ajung în acest loc de poveste să se rupă de cotidian, să se relaxeze și să savureze, pe îndelete, minunățiile locului. O plimbare cu bicicleta, cu trăsura sau o ședință completă de relaxare la SPA pot acoperi, cu ușurință o zi întreagă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mâncarea bună, gătită cu pricepere și pasiune, este o atracție turistică în sine, iar deliciile specifice locului, înmiresmate, fac parte din punctele de atracție ale locului.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 15:00, o nouă ediție “ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D. 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.