Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”, din pitoreasca Moldova catre fascinantul Tinut Secuiesc

Autor: Oana Picerea

Sambata aceasta, de la ora 15:00, George Mihai si Andreea Stravoiu ne invita, prin intermediul “ROventura”, la un veritabil itinerar prin tara. Calatorii nostri au lasat Iasul fermecator pentru a calatori catre inima tarii.

Prima oprire este la poalele muntilor Harghitei, intr-una dintre cele mai salbatice si totodata pitoresti zone din tara. Zetea, singurul lac artificial de pe Tarnava Mare, care a prins contur acum mai bine de 30 de ani, reprezinta si o zona de agrement foarte cautata de romani. Pe langa turistii care viziteaza locurile pentru frumusetea uluitoare, aceastea reprezinta o destinatie atractiva  si pentru iubitorii sporturilor pe apa.

Pas cu pas ajungem la Izvoarele, tot in Harghita, unde iubitorii de aventura sunt invitati  la o tura cu mountain kart-ul, pe cel mai lung si spectaculos traseu de acest fel, din Europa.

Tot la capitolul unicitati europene din Harghita, George si Andreea ne arata atelierului de fotografie din Odorheiu Secuiesc, singurul care mai foloseste lumina naturala si aparatura originala, din 1876. Aici este locul in care vin oameni din toata lumea, pentru o fotografie cu adevarat unica.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

ROventurierii nostri nu se opresc aici. Ei isi continua drumul catre alte locuri absolut fascinante care ascund fermecatoare povesti. Statiunea Covasna cunoscuta mai degraba de generatia parintilor si bunicilor nostri pentru turismul de sanatate, ii atrage astazi si pe cei mai tineri, aflati in cautare de relaxare, iar calatoria nu se termina  pana nu “se degusta” la Voinesti minunatele produse traditionale covasnene.

Nu ratati sambata aceasta, de la ora 15:00, o incursiune unica, prin intermediul “ROventura” in fascinantele judete Harghita si Covasna, cu George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.