Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, plai de legendă

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 nov 2023, 15:45
Foto(8)

Mereu animați de iubirea de țară, cuprinși de spiritul Zilei Naționale a României, ”ROventura” ne invită să urmărim, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, o ediție a emisiunii încărcată de o atmosferă magică, de sărbătoare.

Alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii ROventura, ne vom bucura așa cum se cuvine de cele mai frumoase povești din Maramureș. Călătoria roventurienilor va fi una despre descoperirea unor locuri de basm, prin intermediul unor oameni de poveste.

Descoperiți Maramureșul, plai de legendă, sâmbătă, la ROventura, de la ora 15:00

Se spune că dacă pui mai mult suflet în ceea ce faci, Dumnezeu îți dă un suflet mai mare pentru a avea de unde dărui, iar Daniel Leș, pe care îl vom cunoaște prin intermediul ”ROventura”, dăruiește câte o fărâmă din

sufletul lui și-al Maramureșului. Olăritul este pasiunea sa, o formă de terapie, prin care parcă ar plămădi pâine din “aluatul” proaspăt frământat.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, La pas, din Ținutul Zimbrului către Saschiz

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

O lume nouă pentru unii, dar cu rădăcini adânci, ni se dezvăluie, în continuare, în minunata călătorie ”ROventura”.

Cu inimile pline de frumos, ne continuăm călătoria prin bătrânul Maramureș și ajungem la Baia Mare, unde ne continuăm periplul prin leagănul de veche civilizație al Maramureșului, recunoscut pentru tradițiile și meșteșugurile sale.

Acesta este Maramureșul, un loc magic, cu parfum de veșnicie, pe care emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită să îl vizităm sâmbătă, de la ora 15:00, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Citește și: Astăzi, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Călătorie de poveste prin fermecătorul ținut al Neamțului