Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, un loc de poveste

Author: Lavinia Medrea

”ROventura” își continuă călătoria, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, în Maramureș oferindu-ne și de această dată povești interesante, una și una, de la Borșa, acolo unde am descoperit deja o parte din frumusețile de la poalele munților Rodnei.

În această ediție, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, trecem pragul Muzeului Rădăcinilor, unic în țară, traversăm Prislopul, cea mai înaltă trecătoare din Carpații Orientali și rămânem fascinați de Raiul de la Mănăstirea Pietroasa.

Citește și: Emisiunea de calatorii ”ROventura”, de la Kanal D, pe primul loc în preferințele publicului!

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Maramureș, un loc de poveste

Un prim popas, la Muzeul Rădăcinilor, ne oferă o inedită colecție, născută din iubirea de țară și de natură a maramureșeanului Ștefan Grec, impresionând pe oricine ajunge să-i calce pragul.

Citește și: Explorați Tinutul Pădurenilor cu gazdele emisiunii "ROventura", sâmbătă, la Kanal D!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

De la granița cu județul Suceava, apucăm înapoi pre Borșa, traversând Prislopul, cea mai înaltă trecătoare din Carpații Orientali. Rareori e spartă liniștea din pasul dintre nori, așa că ne atrag și nouă atenția mulțimea de oameni, mașini și sunetul motoarelor turate.

Borșa este o atracție pentru iubitorii de aventură, adrenalină și turism activ, iar Maramureșul poate fi descoperit și așa, la volanul sau pe scaunul din dreapta al unei mașini puternice și ne vom bucura de un inedit spectacol al cailor putere pentrun ca apoi, fascinați de tihna Maramureșului, sa pornim către poalele Pietrosului Rodnei.

Construită în stilul clasic, consacrat în Nordul țării, mănăstirea Pietroasa îmbogățește tezaurul spiritual și cultural al Maramureșului. Curtea lăcașului de cult arată ca o mică grădină a Edenului, la fel și frumusețea ce o înconjoară.

Nu ratați o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, numai la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.