Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Sovata, perla turismului balnear din Transilvania

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(5)

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, „ROventura” ne invită într-o destinație de vacanță unică, recunoscută în toată Europa, Sovata.

Sovata, stațiunea preferată chiar și de Regina Maria, a îmbrăcat haine noi în ultimii ani și a redevenit perla turismului balnear din Transilvania, având cel mai întins, cel mai adânc și cel mai sărat lac helioterm din lume.  

Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Sovata, perla turismului balnear din Transilvania

Împreună cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, ajungem la Lacul Ursu, cel mai întins, cel mai adânc și cel mai sărat lac helioterm din lume, devenit emblema stațiunii Sovata, un loc care atrage săptămânal mii de turiști.

 Oglinda de apă de la poalele Munților Gurghiului este înconjurată acum și de amenajări pe măsură, menite să îmbie turiștii să descopere zona, la pas. Înaintea investițiilor desfășurate în zonă și a exploatării potențialului terapeutic, frumusețile naturii au fost cele care au atras ca un magnet.

Cu un lac intrat în Cartea Recordurilor și vile a căror arhitectură este admirată de secole, Sovata a avut mereu un atu în rândul stațiunilor balneare din România.

Totodată, poate cea mai importantă atracție din Sovata o reprezintă procedurile SPA, de relaxare, dar și cele terapeutice, balneare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Relaxarea merge mâna-n mâna cu o mâncare pe măsură, iar mesele, alături de cazare și tratament, sunt parte integrată a pachetelor de vacanță de la Sovata.

Nu ratați o nouă ediție „ROventura”, cu George  Mihai și Andreea Străvoiu, sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.