Sambata, in emisiunea "Ne vedem la tribunal": Sotul ii solicita disperat divortul! Sotia refuza categoric!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:10

Motivul halucinant il puteti urmari in aceasta sambata, de la ora 21:30, in emisiunea “Ne vedem la tribunal”, difuzata la Kanal D.

Sambata, 23 iulie, de la 21:30, in emisiunea “Ne vedem la tribunal”, difuzata la Kanal D, un caz cutremurator este prezentat juratilor. Oana si Alin Trasca sunt casatoriti de 11 ani, problemele in casnicie instaurandu-se in ultimii 3 ani, si astfel, divortul fiind inevitabil.

Temeiul pentru care acestia se afla in fata juratilor de la “Ne vedem la tribunal” este dat de faptul ca sotia refuza sa ii acorde divortul barbatului, invocand motivul ca a fost inselata atunci cand acestia au contractat un credit ipotecar.

“Ultimii 3 ani au fost un dezastru! Eu nu vreau sa divortez, sa ma abandoneze acum. Nu se poate, ducem crucea impreuna!”, isi expune femeie pledoaria in fata juratilor.

“Cand ne iubim si decidem sa mergem pe acelasi drum, nu luam in calcul si faptul ca cel sau cea alaturi de care o sa ne petrecem restul vietii ar putea sa devina dusmanul nostru. Sotul contracteaza un credit, sotia este codebitor, nimic ciudat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce ne facem insa cand sotia afla ca sotul i-a intins o capcana?”, conchide Elena Banciu, unul dintre juratii emisiunii „Ne vedem la tribunal”.

Marturiile si acuzele celor doi soti le puteti urmari  in aceasta sambata, in emisiunea „Ne vedem la tribunal”, difuzata incepand cu ora 21:30, la Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.