Sambata, la "Asta-i Romania", de la ora 17:15: Peste 500 de detinuti condamnati pentru talharii, furturi si chiar omor au fost eliberati de catre autoritati, in doar o saptamana

Autor: B.M.
Actualizat: 27 oct 2017, 15:52

"Genul asta de acte de clementa se dovedesc a fi pe termen mediu si lung o investitie in criminalitate".

Asteptati de familii ca niste eroi, sute de detinuti eliberati din inchisori inainte de termen s-au imbratisat in portile inchisorilor din toata tara si s-au sarbatorit cu mare fast.

Sambata aceasta, emisiunea “Asta-i Romania!” isi asteapta telespectatorii in fata micilor ecrane incepand cu ora 17:15, cu detalii ample despre “fenomenul” eliberarii detinutilor inainte de termen, care a cuprins intreaga tara.

Infractorii, „iertati” inainte de vreme s-au bucurat ca niste copii de libertatea la care nici nu mai sperau!

„Acum ca sunt in libertate... este emotionant! Sunt conditii proaste rau in inchisoare! Este plin de plosnite, apa are mormoloci. Daca nu pui tifon cand bei apa... inghiti cu mormolocii, daca nu vine nimeni in vizita la tine si n-ai bani sa iti iei apa si mancare de la magazin (din incinta inchisorii – n.r.) faci foamea. Ti se aduce mancarea cu gandaci si paduchi. Stateam 22 de persoane intr-o camera de 4 metri patrati”, povesteste unul dintre detinutii eliberati.



Cititi continuarea aici.

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.