Sambata, la “ROventura”, călătorie în Transilvania de poveste

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 aug 2022, 14:39
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu Foto(6)
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu
Sursa: BLC Media

"ROventura" îi va purta pe telespectatori sâmbătă, începând cu ora 15:00, într-o călătorie de neuitat prin Transilvania.

George Mihai și Andreea Stravoiu vor face un popas la Dumbrăveni pentru a afla povestea fermecătoare a celei mai mari comunități de armeni, spusă de unul dintre ultimii armeni rămași în această zona, parcă pentru a duce mai departe povestea întregii comunități.

Sambata, la “ROventura”, călătorie în Transilvania de poveste

Locul este un adevărat giuvaier pentru iubitorii de natură și istorie. Castelul Apaffi din Dumbrăveni și biserica armenească sunt doar două dintre reperele importante în istoria transilvăneană care pot fi vizitate în Dumbrăveni.

Amatorii de pescuit se pot relaxa pe malurile lacurilor din zona și, dacă au fir întins, pot prinde somn, novac, șalău sau crap.

Citeste si: “ROventura”, emisiunea de reportaje de calatorie, pe primul loc in preferintele telespectatorilor!

Nu sunt uitați nici gurmanzii care vor descoperi, alături de cei doi roventurieni, bucate cu adevărat inedite. Pofticiosii care doresc să își încânte papilele gustative cu preparate tradiționale sau exotice, cu siguranță vor descoperi în localurile din zona preparate care le vor oferi un adevărat spectacol de forme, culori, gusturi

și texturi pe care călătorii le vor pune în cartea amintirilor gusturilor unice.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu pierdeți sâmbătă, de la 15:00, o nouă călătorie prin intermediul emisiunii "ROventura", prezentată de George Mihai și Andreea Stravoiu, la Kanal D.

Citeste si: Sâmbătă, de la ora 15:00, începe un nou sezon „ROventura”, Incursiune de vis, de pe Plaiul Bâscilor până la Buzău

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.