Sambata, la “ROventura” Călătorie inedită în Geoparcul Dinozaurilor din Țara Hațegului

Autor: Diana Tilă
video Foto(4)

”ROventura” își continuă călătoriile și ajunge, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, în Geoparcul Dinozaurilor din Țara Hațegului.

"ROventura" vă prezintă sâmbătă, de la ora 15.00, la Kanal D povestea giganților preistorici descoperiți în Geoparcul Dinozaurilor din Țara Hațegului, primul Geoparc Internațional UNESCO din România

 

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Incursiune de vis pe Riviera Turceasă

Sambata, la “ROventura” Călătorie inedită în Geoparcul Dinozaurilor din Țara Hațegului

Sâmbătă, de la ora 15.00, pe Kanal D, George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii "ROventura" vă invită să explorați frumuseți naturale unice și să aflați poveștile incredibile din Țara Hațegului, într-o călătorie inedită prin primul Geoparc Internațional Pasionații de arheologie vor afla că în locul unde astăzi se înalță falnic crestele Retezatului, cu 70 de milioane de ani în urmă era o insulă tropicală, scăldată în apele oceanului Tethys.

Descoperirile fosilelor dinozaurilor, ale formațiunilor care acum milioane de ani formau fundul oceanului Tetys au fascinat generații întregi, de la cercetători, la oamenii locului, până la vizitatorii care ajung în prezent pe Valea Dinozaurilor, în Țara Hațegului, unul dintre cele mai complexe și bogate teritorii din România.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Astăzi, de la 15:00, la Kanal D, Andreea Străvoiu și George Mihai, călătorie de vis pe Coasta de Turcoaz a Turciei, în ediția de colecție "ROventura"

Toate așezările din zonă sunt parte din această poveste iar turiștii pot descoperi, dincolo de fascinanta și relaxanta vizită a Geoparcului Dinozaurilor, meșteșuguri, tradiții și valori culturale multietnice lăsate moștenire din generație în generație.

George Mihai și Andreea Străvoiu au pregătit și câteva surprize culinare pentru gurmanzi, pe care le veți descoperi sâmbătă, începând cu ora 15:00, într-o nouă ediție de colecție "ROventura", difuzată la Kanal D.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, La pas prin Țara Bârsei

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.