Sâmbătă, la “Teo Show”, interviu în exclusivitate cu Oana Niculescu-Mizil în care anunță despărțirea de Marian Vanghelie „E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate”

Autor: Alina Petre
Actualizat: 18 aug 2023, 05:50

Sâmbătă, la “Teo Show”, interviu în exclusivitate cu Oana Niculescu-Mizil

Sâmbătă, 19 noiembrie, la “Teo Show”, difuzată de la ora 10:00, la Kanal D, Oana Niculescu-Mizil vorbește în exclusivitate despre separarea de Marian Vanghelie.

Suntem într-o perioadă... nouă ne place să spunem de pauză. Să ne regăsim, să ne reinventăm. Să formăm, din nou, o familie, pentru că eu simt în mine că noi suntem familia pe care o vrea Maria (n.r. fiica)”,  povestește aceasta.

Citește și: Maria Cârneci a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Teo Show” lucruri neștiute despre viața ei. Ce defecte are artista

Sâmbătă, la “Teo Show”, interviu în exclusivitate cu Oana Niculescu-Mizil în care anunță despărțirea de Marian Vanghelie „E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate”

Cu ochii în lacrimi, Oana Mizil continuă să vorbească despre Marian Vanghelie. „ E o perioadă grea a vieții lui. Îi sunt alături în toate. Îl sprijin, îl înțeleg. I-am înțeles durerea, i-am înțeles stările!”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Acestea nu vor fi singurele dezvăluiri pe care le va face Oana Mizil la “Teo show” despre controversată relație cu Marian Vanghelie, telespectatorii o vor vedea în premieră, la TV, pe Maria, fiica celor doi.

 Nu ratați, o confesiune emoționantă a Oanei Niculescu Mizil despre separarea de Marian Vanghelie, sâmbătă, la “Teo Show”, difuzată de la ora 10:00, la Kanal D!

Citește și: Maria Cârneci despre momentele cumplite după moartea soțului ”Plâng pur și simplu, mă descarc”. Care sunt cele mai mari regrete ale artistei

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.