Sambata seara se danseaza  ca-n filme! Concurentii de la “Imi place dansul”, momente artistice pe coloane sonore din cinematografia internationala

Autor: B.M.

Sambata seara, incepand cu ora 22:00, concurentii show-ului “Imi place dansul” propun publicului telespectator o noua experienta memorabila, odata cu difuzarea editiei, care va imbratisa o tematica cu totul speciala.

Acestia vor pune in scena momente artistice de dans, pe melodii ce au devenit coloana sonora pentru filme celebre.

Performand pe muzica vibranta a melodiilor celebre din filmele de referinta ale cinematografiei internationale, aspirantii la marele premiu de 100.000 de lei vor face spectacol total, in lupta pentru a-si mentine locul in competitie si a nu fi in pericol de eliminare. Pe soundtrack-urile productiilor cinematografice care au inspirat generatii intregi, “Man in Black”, “Ghost” sau “Magic Mike”, dansatorii se vor infatisa in fata juratilor intr-o ipostaza inedita, necunoscuta pana acum acestora.

Exigenta este cuvantul serii la “Imi place dansul”. Cocuta ia cuvantul si descrie calitatile pe care trebuie sa le aiba un dansator, cel care va fi desemnat castigatorul show-ului, jurata mentionand faptul ca un dansator trebuie sa stie sa abordeze toate stilurile de dans pentru a fi considerat cel mai bun.

“Nu va mai laudati si nu va mai menajati in momentul in care unul dintre voie iese din <zona aceea de confort>.

Voi ati venit aici ca sa demonstrati ca sunteti dansatori si trebuie sa demonstrati ca puteti aborda toate stilurile de dans. Acesta nu este un show doar pentru un anumit stil de dans, ci trebuie sa aratati ca sunteti in stare sa dansati orice stil”,
ii apostrofeaza Cocuta pe concurentii de la “Imi place dansul”. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Costumele, muzica, coregrafiile, machiajul, toate vor reflecta in maniera aparte, spectacolul dansului si ii vor transpune pe telespectatori, din fata micilor ecrane, direct in “filmul” lor.

Surpriza serii de sambata pentru concurentii de la “Imi place dansul” consta in anuntul inedit facut de Victor Slav si Cristina Mihaela Dorobantu. Editia de sambata a show-ului, difuzata incepand cu ora 22:00, isi va desemna un castigator, cel care se va clasa pe primul loc in clasament, va intra in posesia unui premiu in bani.

Sambata seara, incepand cu ora 22:00, telespectatorii vor fi purtati intr-o calatorie fascinanta in lumea dansului, intr-o noua editie a show-ului “Imi place dansul”.