Samsung a prezentat noile game de televizoare Neo Qled, OLED și Lifestyle 2023

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 02 feb 2024, 04:05

Noile game de televizoare Neo Qled, OLED și Lifestyle 2023 de la Samsung au ajuns și în România.

Sursa: Captură YouTube

Noile game de televizoare Neo Qled, OLED și Lifestyle 2023 de la Samsung au ajuns și în România.

Românii se vor putea bucura de noile modele de televizoare Neo Qled, OLED și Lifestyle 2023, lansate de Samsung.

Samsung a lansat pe piața din România o nouă gamă de televizoare

Noile televizoare Samsung Neo Qled, OLED și Lifestyle 2023 au fost prezentate și în România. Acestea au dimensiuni cuprinse între 43 de inci și pot ajunge până la 98 de inci.

Bogdan Mariș, head of product manager TV/AV Romania&Bulgaria, spune despre aceste televizoare că unul dintre pricipalele accente pe care Samsung le pune pe gama 2023 este partea de conectivitate cu restul device-urilor smart din casă. “Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de simplitate a consumatorilor în ceea ce privește interacțiunea cu toate aceste produse, toate televizoarele Samsung din gama 2023 vor include ceea ce noi numim un smart hub. Mai precis pe lângă conectivitatea clasică, dată de bluetooth și de wirless, pe care toată gama de televizoare o are, anul acesta adăugăm un SmartThings Hub.”

Mai exact, cu ajutorul acestui Smart Things, dar și cu ajutorul televizorului pot fi controlate toate dispozitivele smart din viața noastră.

Toate produsele din noua serie Samsung oferă o claritate a imaginii dusă la nivel de artă, sunet cinematografic, un design elegant ce complimentează orice spațiu, precum și conectivitate impecabilă cu celelalte device-uri din casă.

Vârful de gamă din acest an este modelul QN95C, în varianta de 75 de inci, este considerat cel mai bun televizor pe care Samsung îl lansează pe piața din România. Pe lângă calitatea imaginii acesta are și o calitate a sunetului ridicată. Acesta are inclus o serie de difuzoare atât în partea de jos, cât și în lateral și sus, dar și difuzoare care sunt menite să arunce sunetul înspre tavan, astfel încât poate exista o implementare dolby atmos direct pe televizor, cu tehnologia încorporată deja în el.

Televizorul este foarte subțire, fără cabluri dezordonate, și se poate integra cu ușurință în orice casă.

Noua gamă de televizoare este unică în acest moment

Samsung a inclus în toate televizoarele NEO QLED ale anului 2023 tehnologiile sale de top, începând cu Quantum Matrix, o inovație absolută în materie de claritate a imaginii și control al luminii.

Prin Tehnologia Quantum Matrix oferă detalii deosebite, atât în cele mai întunecate scene, cât și în cele mai strălucitoare.

Toate produsele din gama de NEO QLED 4K si 8K, dar și din noua serie Samsung OLED oferă o claritate a imaginii dusă la nivel de artă, sunet cinematografic, un design elegant ce complimentează orice spațiu și sunt însoțite de un procesor dotat cu inteligență artificială, Neural Quantum Processor, care optimizează experiența de vizionare, indiferent de calitatea originală a filmării.  

De asemenea, funcția Q-Simphony asigură o calitate audio înaltă, permițând utilizarea simultană atât a difuzoarelor televizorului cât și a soundbar-ului, atunci când utilizatorii atașează un soundbar Samsung Seria Q, pentru un sunet mai profund și o experiență audio cu adevărat imersivă.

Opțiunile Shape Adaptive Light Control și Real Depth Enhancer Pro (AI detectează zonele pe care se concentrează ochii și îmbunătățește profunzimea imaginii), disponibile pe noile televizoare Neo QLED 8K și 4K, oferă senzația unei imagini tridimensionale.

OLED TV a fost extinsă în 2023 cu două noi modele, S95C și S90C, ambele fiind dotate cu același procesor Neural Quantum ce garantează culori spectaculoase și un contrast puternic pentru o experiență vizuală incredibilă.

Datorită conectivității sale, prin Smart Things, utiliztaorii nu mai sunt nevoiți să achiziționeze un dongle SmartThings separat, pentru a conecta și controla dispozitivele Zigbee și Thread deoarece modulul SmartThings Zigbee & Matter Thread One-Chip va fi integrat direct în produsele Samsung.

De asemenea, televizorul vine însoțit de o telecomandă SolarCell, care nu necesită baterii. Aceasta se încarcă prin Radio Frequency Harvesting de 2,4GHz – obținând energie din semnalele emise de routerele Wi-Fi.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.